Samsung Office laserskrivere - skriver som er koblet til via USB vises som frakoblet

Hvis skriveren viser frakoblet eller status er ikke tilgjengelig, er det et tegn på at datamaskinen og skriveren ikke kommuniserer med hverandre.
Figur : Skriverstatus
Hvis skriveren er koblet til med USB, kan du prøve følgende:
  1. Kontroller at skriveren er slått på.
  2. Kontroller at USB-kabelen er satt helt inn i både datamaskinen og skriveren.
  3. Hvis skriveren fortsatt viser frakoblet, kan du prøve en annen USB-kabel.
    merknad:
    Hvis kabelen er over 1,8 m, kan meldingen fortsatt vises. Det anbefales å bruke en kabel som er kortere enn 1,8 m.
  4. Kontroller skriverdriveren slik at den ikke er satt til frakoblet:
    1. Åpne Enheter og skrivere i Kontrollpanel.
    2. Velg skriveren, og høyreklikk med musen. Velg Se hva som skrives ut.
      Figur : Se hva som skrives ut
    3. Velg Skriver øverst til venstre i vinduet, og fjern avmerkingen for alternativet for Bruk skriver frakoblet.
      Figur : Alternativer for skriver
  5. Installer skriverdriveren på nytt. Klikk på følgende kobling, og angi skrivermodellen i søkefeltet for å laste ned den nyeste driveren.
Hvis kabelen fungerer med en annen enhet, men ikke skriveren, og er kortere enn 1,8 m, gå til support.hp.com slik at vi kan diagnostisere og løse problemet.