Samsung Office laserskrivere - skriveren skriver ikke ut i DOS

Hvis skriveren er en GDI (Graphics Device Interface)-skriver, kan den ikke skrive ut i DOS (diskoperativsystem) fordi den ikke har den innebygde maskinvaren som er nødvendig for å forstå DOS ASCII-kodene. Dette er ikke en feil med skriveren, og det er ingen fastvare som er tilgjengelig, og som gjør at skriveren kan skrive ut i DOS. For å skrive ut i DOS, er det nødvendig med en PCL (Printer Control Language)-skriver.
Hvis skriveren skriver ut for Windows-programmer, men ikke vil skrive ut for DOS-programmer, er det en GDI-skriver. Den kan ikke skrive ut for DOS-programmer.