Samsung laserskrivere - skriveren lagrer dokumentet i stedet for å skrive det ut

Når du prøver å skrive ut et dokument, lagres dokumentet i stedet for å skrives ut. Kontroller om følgende løser problemet:
  • Kontroller om det er en feilkode på skriveren.
    Hvis en feilkode vises, kan du se Feilsøkingsveiledning, og deretter finne feilen i delen "Feilmeldinger og status-LED-lamper".
  • Kontroller om porten er riktig konfigurert.
Følg disse trinnene på skrivebordet for å kontrollere portkonfigurasjonen:
  1. Velg Kontrollpanel, og klikk deretter på Enheter og skrivere.
  2. Høyreklikk på skriverikonet.
  3. Velg Skriveregenskaper.
  4. Kontroller at det ikke er merket av for Skriv til fil .
    Hvis Skriv til fil er valgt, velger du den riktige porten for skriveren.
    • Hvis tilkoblet med USB: Velg USB****-porten med navnet på skrivermodellen.
    • Hvis koblet til et nettverk: Velg standard TCP/IP-porten med skriverens IP-adresse.
  5. Klikk på Bruk, og deretter på OK for å lagre endringene.
  merknad:
Hvis ingen port vises for skriveren, klikk på Legg til port…-knappen, og følg instruksjonene i veiviseren for å legge til en skriver i listen over porter .