Samsung laserskrivere - tidsavbrudd med SPL eller SPL-C som vises på utskrevne sider

SPL står for "Samsung Printer Language" (Samsung skriverspråk). Hvis dette vises sammen med en melding om tidsavbrudd når en jobb er skrevet ut fra datamaskinen, kan du prøve følgende:
  • Avinstallere og installere den riktige skriverdriveren for din modell. Gå til Programvare og drivernedlastinger, og angi modellnummeret til skriveren i søkefeltet for å laste ned den nyeste driveren.
  • Hvis koblet til med USB:
    1. Kontroller at kabelen ikke er over 1,8 m lang.
    2. Prøv en annen kabel.
    3. Prøv en annen USB-port.
  • Hvis koblet til via nettverk:
    1. Prøv å skrive ut et enkelt tekstdokument fra Notisblokk.
    2. Hvis du bruker en nettverkstilkoblet driver eller en ekstern harddisk, kan du prøve å flytte den ønskede filen til harddisken på datamaskinen før du skriver ut.
Hvis ett av alternativene ovenfor fungerer, er kanskje det trådløse signalet svakt og årsaken til feilen. Start nettverket på nytt og prøv å koble skriveren til nettverket igjen for å få et bedre signal.