HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Legg i og skriv ut etiketter

Innføring
Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du skriver ut og legger i etiketter.
Hvis du vil skrive ut etiketter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger etikettene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren. Når du bruker manuell mating, venter skriveren med å skrive ut jobben til den registrerer at skuffen har blitt åpnet.
Manuell mating av etiketter
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på eller trykk på Egenskaper eller Innstillingerfor å åpne skriverdriveren.
      merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
      merknad:
    Hvis du vil ha tilgang til utskriftsfunksjoner fra en Windows 8- eller 8.1-startskjermapp, velger du Enheter, Skriv ut og velger deretter skriveren. For 10 Windows velger du Skriv ut, som kan variere avhengig av programmet. For Windows 8, 8.1 og 10 vil disse programmene ha et annet oppsett med forskjellige funksjoner enn det som er beskrevet nedenfor for skrivebordsprogrammer. For HP PCL-6 V4-driveren laster programmet HP AiO Printer Remote ned flere driverfunksjoner når Flere innstillinger er valgt.
  3. Klikk på kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for arkene med etiketter på rullegardinmenyen Papirstørrelse.
  5. På rullegardinmenyen Papirtype velger du Etiketter.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på knappen Skriv ut for å skrive ut jobben.
Etikettretning
Skuff
Slik legger du i etiketter
Skuff 1
Forsiden ned
Nedre kant mates først inn i skriveren
550-arks skuffer
Forsiden ned
Øverste del av arket til venstre i skuffen