• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Legg i og skriv ut konvolutter

Innføring
Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du skriver ut og legger i konvolutter. Bruk bare skuff 1 til å skrive ut på konvolutter. Skuff 1 tar opptil 14 konvolutter, avhengig av konvoluttens design og miljømessige forhold.
Hvis du vil skrive ut konvolutter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger konvoluttene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren.
Skrive ut konvolutter
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på eller trykk på Egenskaper eller Innstillinger for å åpne skriverdriveren.
      merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
      merknad:
    Hvis du vil ha tilgang til utskriftsfunksjoner fra en Windows 8- eller 8.1-startskjermapp, velger du Enheter, Skriv ut og velger deretter skriveren. For 10 Windows velger du Skriv ut, som kan variere avhengig av programmet. For Windows 8, 8.1 og 10 vil disse programmene ha et annet oppsett med forskjellige funksjoner enn det som er beskrevet nedenfor for skrivebordsprogrammer. For HP PCL-6 V4-driveren laster programmet HP AiO Printer Remote ned flere driverfunksjoner når Flere innstillinger er valgt.
  3. Velg kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for konvoluttene på rullegardinmenyen Papirstørrelse.
  5. På rullegardinmenyen Papirtype velger du Konvolutt.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.
Konvoluttretning
  merknad:
Skriveren støtter ikke tosidig utskrift på konvolutter.
Skuff
Konvolutt-størrelse
Slik legger du inn følgende ark:
Skuff 1
Konvolutt #9, konvolutt #10, Monarch-konvolutt, DL-konvolutt, B5-konvolutt, C5-konvolutt (lomme), C6-konvolutt
Forsiden ned
Øvre kant mot baksiden av skriveren
B5-konvolutt, japansk konvolutt Chou 3, C5-konvolutt (lomme)
Forsiden ned
Nedre kant mates først inn i skriveren; øvre klaff åpen