• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Enterprise MFP, HP PageWide Managed MFP - Konfigurere indre etterbehandler for stifting (dns-, zs- og zts-modeller)

Informasjonen i dette dokumentet beskriver hvordan du konfigurerer standard stifteplassering og driftsmodus.
Den indre etterbehandleren med stiftetilbehør kan stifte sammen dokumenter i øverste venstre eller høyre hjørne, og den kan stable opptil 300 ark.