• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Pro M102 M106-skrivere - hjelp for trådløs tilkobling

Dette dokumentet er for skriverne HP LaserJet M102w, M104w og LaserJet Ultra M106w.
HP gir følgende hjelp til å koble en HP-skriver til et trådløst nettverk.
Video om å sette opp en trådløs tilkobling
Den følgende videoen viser hvordan du setter opp skriveren for en trådløs tilkobling.
  • Windows:
    Spill av videoen på YouTube hvis du har problemer med å vise videoen eller med å vise den i en annen størrelse.
  • Mac:
    Spill av videoen på YouTube hvis du har problemer med å vise videoen eller med å vise den i en annen størrelse.
Finne passordet for det trådløse nettverket
Når du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, sørg for at du kjenner passordet for det trådløse nettverket.
Konfigurer skriveren for trådløs tilkobling
Få hjelp med å sette opp LaserJet-skriveren på et trådløst nettverk (Wi-Fi).
HP Wireless Printing Center
Et helt bibliotek med støtteemner er dedikert for å hjelpe personer med å koble deres skrivere til et nettverk. Gå til HP Wireless Printing Center.