• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Faksminne

NAND-minnet beskytter produktet mot datatap i tilfelle strømfeil. NAND kan beholde data i årevis uten strømtilførsel.
Produktet har omtrent 10 MB minne. Dette er omtrent 500 svart-hvite A4-sider med standard oppløsning, basert på standard ITU-T-testbilde 1. Mer sammensatte bilder eller høyere oppløsning tar lengre tid og bruker mer minne.
Skriv ut en faks på nytt
  1. På kontrollpanelet trykker du på Faks-ikonet.
  2. Trykk på Skriv ut på nytt.
  3. Trykk på oppføring for faksen du ønsker å skrive ut på nytt.
Å slette fakser fra minne
Følg denne prosedyren hvis du er bekymret for at noen andre har tilgang til produktet og kan prøve å skrive ut fakser fra minnet på nytt.
  merknad:
I tillegg til å tømme minne for å skrive ut på nytt, sletter denne prosedyren fakser som holder på å sendes, usendte fakser som venter på gjenoppringing, fakser som er programmert til å sendes på et senere tidspunkt og fakser som ikke er skrevet ut eller videresendt.
  1. Åpne instrumentbordet til kontrollpanelet (sveip instrumentbord-kategorien nedover fra toppen av skjermen eller berør båndet øverst på startskjermbildet).
  2. På instrumentbordet til kontrollpanelet trykker du på (Oppsett).
  3. Trykk på Faksoppsett og deretter Verktøy.
  4. Trykk på Tøm fakslogger.