HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Sende en faks ved hjelp av skriverens minne

Sende en faks ved hjelp av skriverens minne
For å skru på Skann og Faks-metode
  1. Åpne instrumentbordet til kontrollpanelet (sveip instrumentbord-kategorien nedover fra toppen av skjermen eller berør båndet øverst på startskjermbildet).
  2. På instrumentbordet til kontrollpanelet trykker du på (Oppsett).
  3. Trykk på Faksoppsett og deretter Innstillinger.
  4. Trykk på Skann og faks-metode, og skru den på.
For å sende en faks fra minnet
  1. Kontroller at Skann og faks-metode er slått på.
  2. Legg originalen med utskriftsiden ned på skannerglasset eller med utskriftsiden opp i den automatiske dokumentmateren.
    Hvis du vil vite mer, kan du se Last inn skanneren eller Legg papir i dokumentmateren.
  3. På kontrollpanelet trykker du på Faks-ikonet.
  4. Trykk på Send Nå-ikonet på skjermen og følg instruksene på skjermen.
  5. Bruk tastaturet til å skrive faksnummeret eller velg ett fra telefonboken.
  6. For faks i farger må du klikke på Innstillinger og deretter Farge/svart og Send fargefaks.
  7. Berør Send.
    Skriveren skanner originalene til minnet, og sender faksen når mottakermaskinen er tilgjengelig.