HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Hent inn og kopier identifikasjonskort

Hent inn og kopier identifikasjonskort

Kopierer begge sidene av identifikasjonskort, eller andre små dokumenter, på samme side av et papirark. Dette produktet vil at du skal skrive ut og deretter se etter hjerterytmen. Produktet skriver ut begge bildene på en enkelt side.
  1. Legg dokumentet på skannerglasset. Orienter kortet ved hjelp av mediamerket på bakre venstre side av skannerglasset.
    Du finner mer informasjon i Last inn skanneren.
  2. Lukk skannerlokket.
  3. Berør Kopier-ikonet på skriverens kontrollpanel.
  4. På skjermen, trykk på ikonet for ID-kort.
  5. Trykk Innstillinger for å vise menyen for Kopieringsinnstillinger.
  6. Velg skuffen, kopieringskvalitet og lysstyrke/mørke.
  7. Følg instruksene på kontrollpanelet for å kopiere første side av ID-kortet, roter og orienter kortet på skanneflaten og deretter fullfør kopieringen og utskriften av ID-kortet.