HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Slik setter du opp forhåndsinnstillinger for utskrift (OS X)

Slik setter du opp forhåndsinnstillinger for utskrift (OS X)

1. Åpne Fil-menyen i programmet, og klikk på Skriv ut.
  2. Kontroller at skriveren er valgt.
  3. Fra popp-opp-menyen Forhåndsinnstillinger velger du Standardinnstillinger.
  4. Trykk på Lagre nåværende innstillinger som forhåndsinnstillinger.
  5. Skriv inn et beskrivende navn for forhåndsinnstillingen og lagre det for Bare denne skriveren eller Alle skrivere.