HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Slik skriver du ut fra en datamaskin (OS X)

Slik skriver du ut fra en datamaskin (OS X)
Disse instruksjonene gjelder forskjellige utskriftmaterialene som følger.
  • Vanlig papir
  • Brevhode eller forhåndstrykte skjemaer
  • Konvolutter
  • Bilder
  • Brosjyrer
  • Etiketter
Slik skriver du ut fra en datamaskin (OS X)
  1. Legg støttet utskriftsmateriale i riktig skuff.
    Du finner mer informasjon i Legge i medier.
  2. Åpne Fil-menyen i programmet, og klikk på Skriv ut.
  3. Kontroller at skriveren er valgt.
  4. Velg en forhåndsinnstilling for utskrift om nødvendig fra menyen Forhåndsinnstillinger.
  5. Hvis produkt inneholder en stifte‑/stableenhet, må du gjøre følgende:
    1. Fra hurtigmenyen Kopier og sider velg Sluttbehandling.
    2. I hurtigmenyen Stifting velg én av følgende:
      • Ingen: Ingen stifter.
      • En stift venstre: Stiften er plassert i øvre, venstre hjørne av arket.
      • En stift høyre: Stiften er plassert i øvre, høyre hjørne av arket.
    3. Utskuff – Automatisk valgt: Skriveren sender utskriftene til den øverste skuffen for stifting. Alle andre jobber sendes til den nedre skuffen.
    4. Utskuff – Øvre skuff: Skriveren sender jobber som støtter stifting til den øverste skuffen; de trenger ikke stiftes. Alle andre jobber sendes til den nedre skuffen.
  6. Fra kategorien Papir/Kvalitet, trykk på pop-opp-menyen ved siden av mediatype.
    Velg riktig utskriftsvalg for din type utskriftsmateriale (vanlig papir, brevhode, forhåndstrykt, forhåndshullet, konvolutt, fotopapir, etikett og så videre.). Utskriftsvalg kan inkludere størrelse, type, skuff, utskriftsoppløsning og automatiske justeringer.
    Hvis du ikke ser alternativer i Skriv ut-dialogboksen, klikker du på Vis detaljer.
  7. Klikk på Utskrift.
      merknad:
    Etter utskrift, fjern spesial-utskriftsmateriale, som konvolutter eller fotopapir, fra produktet.