• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Slik legger du i brevhoder

Slik legger du i brevhoder
Du kan legge brevhoder, forhåndstrykte eller -hullet skjemaer i alle skuffene. Papirorientering avhenger av om utskriften er i ensidig eller tosidig modus. Hvis Alternativ brevhodemodus (ABM) er aktivert kan du skrive ut i både ensidige og tosidige moduser uten å snu papiret.
Slik skrur du ALM av eller på fra kontrollpanelet
  1. Åpne instrumentbordet til kontrollpanelet (sveip instrumentbord-kategorien nedover fra toppen av skjermen eller berør båndet øverst på startskjermbildet).
  2. På instrumentbordet til kontrollpanelet trykker du på (Oppsett).
  3. Berør Skuff- og Papiradministrasjon, og deretter Alternativ Brevhodemodus og skru den av eller på.
Slik skrur du av eller på ALM fra EWS
  1. Skriv inn produktets IP-adresse i adresselinjen til en webleser for å åpne EWS. (For å finne produktets IP-adresse trykker du på [Ethernet] på instrumentbordet til kontrollpanelet.)
  2. Klikk på kategorien Settings (Innstillinger).
  3. Klikk på Innstillinger og deretter Skuff- og Papiradministrasjon.
  4. Under seksjonen Alternativ Brevhodemodus kan du velge eller Av.
  5. Klikk på Apply (Bruk).
Slik legger du inn brevhode eller forhåndstrykte skjemaer med ALM på
  merknad:
Når ABM er aktivert må du velg Brevhode, Forhåndstrykt eller Hullet på produktets kontrollpanel under konfigurasjonsinnstillingene for skuffen.
  1. Legg i papir med A4-/Letter-størrelse med forsiden opp i skuffen, med toppen av arket mot baksiden av skuffen og langsidene til siden.
  2. Følg stegene i Legg i skuff 1, Legg i Skuff 2 (enkel) eller Skuff 2/3 (tandem), Legg i nedre 550-arks papirskuffer, eller Legg i HCI-skuffer.
Slik legger du inn brevhoder eller forhåndstrykte skjemaer med ALM av
  1. Sørg for at retningen på papiret er som følger for ensidig eller tosidig utskriftsjobber:
    • Ensidig: Legg i papir med A4-/Letter-størrelse med forsiden ned i skuffen, med toppen av arket mot baksiden av skuffen og langsidene til siden.
    • Tosidig: Legg i papir med A4-/Letter-størrelse med forsiden opp i skuffen, med toppen av arket mot baksiden av skuffen og langsidene til siden.
  2. Følg stegene i Legg i skuff 1, Legg i Skuff 2 (enkel) eller Skuff 2/3 (tandem), Legg i nedre 550-arks papirskuffer, eller Legg i HCI-skuffer.