HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Sette eller forandre passordet for produktet

Sette eller forandre passordet for produktet

Bruk HPs innebygde webserver til å angi et passord eller endre et eksisterende passord for et produkt i et nettverk, slik at uautoriserte brukere ikke kan endre produktinnstillingene.
merknad:
For informasjon om hvordan du beskytter produktpassordet ditt kan du se dokumentet «Gode råd om sikkerhet» på nettstedet Sikker utskrift fra HP.
  1. Finn produktets IP (på instrumentbordet til kontrollpanelet trykker du på [Ethernet]).
  2. Skriv inn produktets IP-adresse i adresselinjen til en nettleser. Trykk på kategorien Innstillinger, klikk på Sikkerhet og deretter koblingen Generell sikkerhet.
    merknad:
    Hvis det har vært angitt et passord tidligere, blir du bedt om å skrive inn passordet. Skriv “admin” som brukernavn og passordet og klikk Bruk.
  3. Skriv det nye passordet i Passord-feltet og i Bekreft Passord-feltet.
  4. På bunnen av vinduet, trykker du på Bekreft for å lagre passordet.