HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Slik skriver du ut fra en mobil enhet med trådløsfunksjonalitet

Slik skriver du ut fra en mobil enhet med trådløsfunksjonalitet

merknad:
Kontroller at du har installert en kompatibel utskriftsapp på den mobile enheten. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du besøke nettsiden www.hp.com/go/mobileprinting.
  1. Kontroller at du har slått på Wi-Fi Direct på skriveren.
  2. Slå på Wi-Fi-tilkoblingen på den mobile enheten. Hvis du trenger mer informasjon, kan du se dokumentasjonen til enheten.
    merknad:
    Hvis den mobile enheten ikke har støtte for Wi-Fi, kan du ikke bruke Wi-Fi Direct.
  3. Koble til et nytt nettverk fra den mobile enheten. Bruk prosessen du normalt bruker når du skal koble til et nytt trådløst nettverk eller et tilgangspunkt. Velg Wi-Fi Direct-navnet fra listen over trådløse nettverk, som DIREKTE -**-HP PageWide XXXX (der ** er de unike tegnene som identifiserer din skriver, og XXXX er skrivermodellen slik den vises på skriveren).
  4. Skriv inn Wi-Fi Direct-passordet når du blir bedt om det.
  5. Skriv ut dokumentet.