HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Problemer med produktprogramvaren(Windows)

Problemer med produktprogramvaren(Windows)
Problem
Løsning
En skriverdriver for produktet er ikke synlig i Skriver-mappen.
  • Installer produktprogramvaren på nytt.
      merknad:
    Lukk alle åpne programmer. For å lukke et program som har et ikon i systemstatusfeltet, høyreklikker du på ikonet og velgerLukk eller Deaktiver.
  • Prøv å koble USB-kabelen til en annen USB-port på datamaskinen.
En feilmelding ble vist under programvareinstallasjonen.
  • Installer produktprogramvaren på nytt.
      merknad:
    Lukk alle åpne programmer. Hvis du vil lukke et program som har et ikon i oppgavelinjen, høyreklikker du på ikonet og velger Lukk eller Deaktiver.
  • Sjekk hvor mye ledig plass det er på driveren du installerer produktprogramvaren på. Hvis nødvendig, frigjør så mye plass du kan, og reinstaller produktprogramvaren.
  • Hvis nødvendig, må du kjøre diskdefragmentering og installere produktprogramvaren.
Produktet er i Klar-modus, men ingenting skrives ut.
  • Skriv ut en konfigurasjonsside fra produktets kontrollpanel og kontroller funksjonaliteten til produktet.
  • Kontroller at alle kablene er riktig plassert og møter spesifikasjonene. Dette inkluderer USB- og strømkabler. Prøv en ny kabel.
  • Kontroller at IP-adressen på konfigurasjonssiden stemmer med IP-adressen for programvareporten. Følg en av disse fremgangsmåtene:
    • Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 og Windows Vista, installert uten å bruke det komplette installeringsprogrammet (som Veiviser for skriverinstallasjon i Windows):
      1. Klikk på Start.
      2. Klikk på Innstillinger.
      3. Klikk på Skrivere.
        Klikk på Enheter og skrivere (når du bruker standard Start-menyvisnig) eller klikke på Skrivere (når du bruker Classic Start-menyvisning).
      4. Høyreklikk på produktskriverikonet og velg Egenskaper.
      5. Klikk på Porter-fanen, og klikke deretter på Konfigurasjonsport.n.
      6. Verifiser IP-adressen, og klikk deretter på OK eller Avbryt.
      7. Hvis IP-adressene ikke er de samme, slett driveren og reinstaller driveren med riktig IP-adresse.
    • Windows 7, installert uten å bruke det komplette installeringsprogrammet (som Veiviser for skriverinstallasjon i Windows)
      1. Klikk på Start.
      2. Klikk på Enheter og skrivere.
      3. Høyreklikk på skriverdriverikonet og velg Egenskaper for skriver.
      4. Klikk på Porter-fanen, og klikke deretter på Konfigurasjonsport.n.
      5. Verifiser IP-adressen, og klikk deretter OK eller Avbryt.
      6. Hvis IP-adressene ikke er de samme, slett driveren, og reinstaller driveren med riktig IP-adresse.
    • Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, og Windows 7, installert med det komplette installeringsprogrammet:
      1. Klikk på Start.
      2. Klikk på Alle programmer.
      3. Klikk på HP.
      4. Klikk på produktet.
      5. Klikk på Oppdater IP-adresse for å åpne et verktøy som rapporterer den kjente (“forrige”) IP-adressen for produktet og lar deg endre IP-adressen, hvis det er nødvendig.
          merknad:
        Du kan også oppdatere IP-adressen fra kategorien Verktøy i HP Skriverassistent.
        For best resultat med Windows 8 eller nyere kan du bruke HP Skriverassistent til å oppdatere IP-adressen.