• Opplysning

• Tilbakemelding

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Installer HP skriverprogramvare for et trådløst produkt som allerede er på nettverket

Installer HP skriverprogramvare for et trådløst produkt som allerede er på nettverket

Hvis produktet allerede har en IP-adresse på et trådløst nettverk og du vil installere programvaren på en datamaskin, følger du disse trinnene:
  1. Finn produktets IP (på instrumentbordet til kontrollpanelet trykker du på [Ethernet]).
  2. Installer skriverprogramvaren fra www.support.hp.com.
  3. Følg veiledningen på skjermen.
  4. Når du blir spurt, velg Trådløs - koble skriveren til ditt trådløse nettverk og internett, og deretter trykk på Neste.
  5. Fra listen av tilgjengelige skrivere, velg den skriveren som har den riktige IP-adressen.