• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Retningslinjer for å fjerne fastkjørt papir

Retningslinjer for å fjerne fastkjørt papir
  forsiktig:
Advarselsetiketter vises på visse områder på skriveren. For definisjoner av disse etikettene, se Advarselsikoner.
  • For best resultat, ikke skru av produktet for du fjerner papirstopp.
  • Hvis et ark går i stykker når du fjerner det i forbindelse med papirstopp må du sørge for at alle bitene fjernes før du fortsetter utskriften.
  • Du lukker en skuff ved å trykke i midten eller med jevnt trykk på begge sider. Unngå å trykke på bare den ene siden.