HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Konfigurere faksinnstillinger med Konfigureringsveiviser for HP Digital faks

Hvis du ikke fullførte prosessen for faksoppsett ved installering, kan du fullføre denne når som helst ved å bruke Konfigureringsveiviser for HP Digital faks.
Konfigurere faksinnstillinger (Windows)
  merknad:
Administratorinnstillinger kan påvirke faksfunksjonaliteten i HP Skriverassistent.
  1. Åpne HP Skriverassistent. Du finner mer informasjon i Åpne HP Skriverassistent.
  2. Klikk på Faks og klikk på Konfigureringsveiviser for Digital faks.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere faksinnstillingene.
Konfigurere faksinnstillinger (OS X)
  1. Åpne HP Utility. Du finner mer informasjon i Åpne HP Utility.
  2. Velg skriveren.
  3. Klikk på Digitalt faksarkiv i delen Faksinnstillinger.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere faksinnstillingene.