• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Den trådløse tilkoblingen fungerer ikke etter at du har flyttet den trådløse ruteren eller produktet

Den trådløse tilkoblingen fungerer ikke etter at du har flyttet den trådløse ruteren eller produktet

Kontroller at ruteren eller produktet er koblet til det samme nettverket som datamaskinen er koblet til.
  1. Åpne instrumentbordet til kontrollpanelet (sveip instrumentbord-kategorien nedover fra toppen av skjermen eller berør båndet øverst på startskjermbildet).
  2. På instrumentbordet til kontrollpanelet trykker du på (Oppsett).
  3. Trykk på Rapporter, og trykk deretter på Nettverkkonfigureringsside for å skrive ut rapporten.
  4. Sammenligne Service Set Identifier (SSID) på konfigurasjonsrapporten med SSID i konfigurasjonen av skriveren for datamaskinen.
  5. Hvis SSID-navnene ikke er de samme, er enhetene ikke er koblet til det samme nettverket. Rekonfigurer det trådløse oppsettet for det trådløse produktet.