• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Produktet skriver ikke ut, og datamaskinen har en tredjeparts brannmur installert

Produktet skriver ikke ut, og datamaskinen har en tredjeparts brannmur installert

1. Oppdater brannmuren med den nyeste oppdateringen tilgjengelig fra produsenten.
  2. Hvis programmet ber om tilgang til brannmur når du installerer produktet eller prøver å skrive ut, må du sørge for å gi programmene tillatelse til å kjøre.
  3. Slår av brannmuren midlertidig, og installer deretter det trådløse produktet på datamaskinen. Aktiver brannmuren når du har fullført den trådløse installasjonen.