• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Plugg inn og skriv ut USB-problemer

Minneenhetsalternativer-menyen åpnes ikke når du setter inn USB-tilbehøret
Du kan skrive ut disse filtypene:
  • Du bruker kanskje en USB-lagringsenhet eller et filsystem som dette produktet ikke støtter. Lagre filene på en standard USB-lagringsenhet som bruker FAT-filsystemet (File Allocation Table). Produktet støtter USB-lagringsenheter med FAT12, FAT16 og FAT32.
  • Hvis en annen meny allerede er åpen, lukker du den og setter inn USB-lagringsenheten på nytt.
  • USB-lagringsenheten har kanskje flere partisjoner. (Noen produsenter for USB-lagringsenheter installerer programvare på tilbehøret som skaper partisjoner, lik på en CD.) Reformater USB-lagringsenheten for å fjerne partisjonene, eller bruk en annen USB-lagringsenhet.
  • USB-lagringsenheten krever kanskje mer strøm enn produktet kan levere.
    1. Fjern USB-lagringsenheten.
    2. Slå produktet av og deretter på igjen.
    3. Bruk en USB-lagringsenhet som har egen strømforsyning eller som krever mindre strøm.
  • USB-lagringsenheten fungerer kanskje ikke som den skal.
    1. Fjern USB-lagringsenheten.
    2. Slå produktet av og deretter på igjen.
    3. Forsøk å skrive ut fra en annen USB-lagringsenhet.
Filen skrives ikke ut fra USB-lagringsenheten
  1. Kontroller at det er lagt papir i papirskuffen.
  2. Se etter meldinger på skriverens kontrollpanelskjerm. Hvis papir sitter fast i produktet, fjern dette.
Filen du vil skrive ut finnes ikke i Minneenhetsalternativer-menyen
  • PDF
  • Alle bildeformater
  • Microsoft Office-filer, bortsett fra Excel