HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 - Inndelt oversikt

Skriveren sett forfra
    Figur : Skriveren sett forfra
  1. Utskuff
  2. Kontrollpanel med grafisk skjerm i farger og tastatur (bare M652-modellen)
  3. Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tilbehør og tredjepartsenheter
  4. USB-port med enkel tilgangSett inn en USB-flashstasjon for utskrift uten en datamaskin eller for å oppdatere skriverfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  5. Høyre deksel (tilgang til varmeelement og for fjerning av fastkjørt papir)
  6. Skuff 1
  7. Av/på-knapp
  8. Skuff 2
  9. Modellnavn
  10. Frontdeksel (tilgang til tonerkassettene)
  11. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (bare M653-modellen)
  12. Nedre høyre deksel (for fjerning av fastkjørt papir)
  13. 1 x 550-arks papirmater, Skuff 3 (inkludert for M653x-modellen, valgfritt for andre modeller)
Skriveren sett bakfra
    Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Deksel for formatereringsenhet
  2. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  3. Formaterer (med grensesnittporter)
  4. Venstre deksel (tilgang til toneroppsamlerenheten)
  5. Strømtilkobling
  6. Etikett med serienummer og produktnummer
Grensesnittporter
    Figur : Grensesnittporter
  1. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) 10/100/1000
  2. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
  3. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.
Kontrollpanelvisning (grafisk skjerm i farger med tastaturkontrollpanel, bare M652-modellen)
Bruk kontrollpanelet til å finne informasjon om skriver- og jobbstatus og til å konfigurere skriveren.
  merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonene til skriverens kontrollpanel, kan du gå til www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653 Velg Veiledninger og deretter velge Generell referanse.
    Figur : Skriverkontrollpanel
  1. Tilbakestill-knappen
  2. Påloggings- eller avloggings-ikon
  3. Programområde
  4. Hjem-knapp
  5. Informasjon-knapp
  6. Hjelp-knapp
  7. Tilbake-knapp
  8. Pil opp-knapp
  9. Meldingssenter-knapp
  10. Venstre pil-knapp
  11. OK-knapp
  12. Høyre pil-knapp
  13. Start-knapp
  14. Pil ned-knapp
  15. Avbryt-knapp
  16. Slett-knapp
  17. Påloggings- eller avloggings-knapp
  18. Talltastatur
  19. Startskjermens sideindikator
Kontrollpanelvisning (kontrollpanel med berøringsskjerm, bare M653-modellen)
På startsiden får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Du kan når som helst gå tilbake til startskjermbildet ved å berøre Hjem-knappen på venstre side av kontrollpanelet på skriveren, eller berøre Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
  merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonene til skriverens kontrollpanel, kan du gå til www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653 Velg Veiledninger og deretter velge Generell referanse.
  merknad:
Funksjonene som vises på startsiden, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
    Figur : Skriverens kontrollpanel
  1. Tilbakestill-knappen
  2. Påloggings- eller avloggings-knapp
  3. Informasjon-knapp
  4. Hjelp-knapp
  5. Gjeldende tid
  6. Programområde
  7. Startskjermens sideindikator
  8. Hjem-knapp
Slik bruker du kontrollpanelet
Bruk følgende handlinger til å bruke skriverens kontrollpanel.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Trykk på
Trykk på et element på skjermen for å velge det elementet eller åpne den menyen. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger-appen.
Dra
Trykk på skjermen og beveg fingeren vannrett for å bla til siden.
Sveip helt til Innstillinger-appen vises.
Bla
Trykk på skjermen og beveg fingeren loddrett for å bla opp og ned. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Bla gjennom Innstillinger-appen.