HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - Legge i og skrive ut konvolutter

Innføring
Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du skriver ut og legger i konvolutter. Bruk skuff 1 eller konvoluttmateren (tilleggsutstyr) for å skrive ut på konvolutter. Skuff 1 tar opptil 10 konvolutter; konvoluttmateren kan ta opptil 75 konvolutter.
Hvis du vil skrive ut konvolutter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger konvoluttene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren.
Skrive ut konvolutter
Skriv ut konvolutter fra skuff 1
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på eller trykk på Egenskaper eller Innstillingerfor å åpne skriverdriveren.
      merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
      merknad:
    Hvis du vil få tilgang til disse funksjonene fra en Windows 8- eller 8.1-startskjerm, velger du Enheter, velger Utskrift og velger skriveren.
  3. Velg kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for konvoluttene på rullegardinmenyen Papirstørrelse.
  5. På rullegardinmenyen Papirtype velger du Konvolutt.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.
Skriv ut konvolutter fra konvoluttmateren
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg produktet fra listen over skrivere, og klikk eller trykk deretter på Egenskaper eller Innstillinger for å åpne skriverdriveren.
      merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
    Hvis du vil få tilgang til disse funksjonene fra en Windows 8- eller 8.1-startskjerm, velger du Enheter, velger Utskrift og velger skriveren.
  3. Velg kategorien Papir/kvalitet.
  4. Gjennomfør ett av de følgende trinnene:
    • Velg riktig størrelse for konvoluttene i rullegardinlisten Papirstørrelse.
    • I rullegardlisten Papirtype velger du Konvolutt.
    • I nedtrekkslisten papirkilde velger du skuff 3 eller skuff 4 – avhengig av hvilken skuff som brukes med konvoluttmateren.
  5. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  6. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.
Konvoluttretning
  merknad:
Skriveren støtter ikke tosidig utskrift på konvolutter.
Skuff
Konvoluttstørrelse
Slik legger du inn følgende ark:
Skuff 1
Konvolutt #9, konvolutt #10, Monarch-konvolutt, B5-konvolutt, C5-konvolutt, C6-konvolutt, DL-konvolutt
Forsiden opp
Den korte frankeringssiden mates først inn i skriveren.
Tilbehør til konvoluttmater
Konvolutt #9, konvolutt #10, Monarch-konvolutt, B5-konvolutt, C5-konvolutt, C6-konvolutt, DL-konvolutt
Forsiden opp
Den korte siden med avsenderadresse mates først inn i skriveren.