HP LaserJet Enterprise MFP M631, M632, M633 - Legg i og skriv ut etiketter

Innføring
Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du legger inn og skriver ut etiketter.
Hvis du vil skrive ut på ark med etiketter, bruker du skuff 2 eller en av de ekstra 550-arks skuffene.
  merknad:
Skuff 1 støtter ikke etiketter.
Hvis du vil skrive ut etiketter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger etikettene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren. Når du bruker manuell mating, venter skriveren med å skrive ut jobben til den registrerer at skuffen har blitt åpnet og lukket.
Manuell mating av etiketter
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på eller trykk på Egenskaper eller Innstillingerfor å åpne skriverdriveren.
      merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
      merknad:
    Hvis du vil få tilgang til disse funksjonene fra en Windows 8- eller 8.1-startskjerm, velger du Enheter, velger Utskrift og velger skriveren.
  3. Klikk på kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for arkene med etiketter på rullegardinmenyen Papirstørrelse.
  5. På rullegardinmenyen Papirtype velger du Etiketter.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
      merknad:
    Når du bruker manuell mating, skriver skriveren ut fra den lavest nummererte skuffen som er konfigurert for riktig papirstørrelse, slik at det ikke er nødvendig å angi en bestemt skuff. Hvis for eksempel skuff 2 er konfigurert for etiketter, vil skriveren skrive ut fra skuff 2. Hvis skuff 3 er installert og konfigurert for etiketter, men skuff 2 ikke er konfigurert for etiketter, vil skriveren skrive ut fra skuff 3.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på knappen Skriv ut for å skrive ut jobben.
Etikettretning
Skuff
Slik legger du i etiketter
Skuff 2–5
Forsiden opp
Øverste del av arket til høyre i skuffen