HP PC-er - Problemer med programmer i Windows 10

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10.
Hvis du har problemer med en app, vil Windows Store ofte varsle deg og løse problemet for deg. Hvis problemet vedvarer med appen, kan du prøve å kjøre Feilsøkingsverktøyet for programmer. Dette feilsøkingsverktøyet er tilgjengelig på engelsk, men fungerer også på datamaskiner som kjører andre språk.
Hvis feilsøkingsverktøyet for apper fra Microsoft ikke løser problemet, eller programmet som ikke fungerer korrekt ikke er et Microsoft-program, inneholder dette dokumentet andre fremgangsmåter for å fikse programmet selv.