HP Instant Ink - "Koble til skriveren for å oppdatere status" vises

Dette dokumentet er for kunder for HP Instant Ink.
HP Instant Ink overvåker blekkpatronnivået slik nye blekkpatroner kan sendes til deg når du trenger dem. Når skriveren ikke er koblet til internett for en lengre periode, blir overvåking avbrutt, og én av følgende feilmeldinger kan vises på datamaskinen eller skriveren:
  • Koble til skriveren for å oppdatere HP Instant Ink-status
  • Hvis skriveren ikke kobles til HP Connected, vil du snart være ute av stand til å skrive ut
  • Kan ikke skrive ut - Trykk OK for å koble til skriveren for å oppdatere status
  • Trykk på OK for å koble til skriveren slik at nye blekkpatroner kan bestilles
  • Trykk OK for å koble til skriveren for å oppdatere status
For å behandle denne meldingen og sørge for at du mottar nye blekkpatroner i tide, må du koble skriveren din til internett, og deretter bekrefte tilkoblingsstatus på din HP Instant Ink-kontoside.
  1. Avhengig av hvor feilmeldingen vises, trykk på OK på skriverens kontrollpanel, eller klikk OK på datamaskinen.
    Skriveren forsøker å koble seg til.
  2. Hvis en Ingen trådløs tilkobling- eller Tilkoblingsfeil-melding vises på skriveren eller datamaskinen, gå til Wireless printing center (på engelsk) for å lære hvordan du feilsøker problemer med trådløse nettverk eller internett-tilkobling.
  3. Når skriveren er koblet til internet med en aktiv tilkobling, går du til hpinstantink.com/signin (HP Connected-nettsiden) for å logge deg på HP Instant Ink-kontoen, hvis du ikke allerede er logget på.
  4. Øverst på Status-området på din HP Instant Ink-kontoside klikker du på oppdateringsikonet . Se etter en grønn hake og Online for å kontrollere at skriveren er koblet til HP Instant Ink-tjenesten.
    Figur : Klikke på oppdateringsikonet og kontrollere at skriveren er tilkoblet
    Klikke på oppdateringsikonet og kontrollere at skriveren er tilkoblet
  5. Hvis skriveren er koblet til internett, men skriverstatusen på din Instant Ink-kontoside fortsetter å vise Offline når du har klikket på oppdateringsikonet , venter du og prøver igjen senere.
  6. Hvis du prøver igjen senere, og skriverens status fortsatt er Offline, kan du kontakte HPs kundestøtte. På din HP Instant Ink-kontoside, klikker du Chat øverst på siden for å åpne en chat med HPs kundestøtte.
    Figur : Klikke på Chat øverst på kontosiden
    Klikke på Chat øverst på kontosiden
  7. Følg denne fremgangsmåten for å finne et telefonnummer for HP Support i nærheten av deg:
    1. Klikk på Kontakt HPs kundestøtte i Hjelpesenter-området av din HP Instant Ink-kontoside.
    2. Bla ned på siden for HP Kundestøtte - Kontakt, og fyll deretter ut kontaktskjemaet.
    3. Klikk på Vis alternativer.
      HP kontaktalternativer vises på skjermen.
    4. Velg Chat nå eller Få telefonnummer.