HP-datamaskiner - Feilsøke problemer med HP systemgjenoppretting (Windows 10)

Dette dokumentet gjelder HP datamaskiner med Windows 10.
Full systemgjenoppretting tar tid (to til fire timer, avhengig av datamaskinmodell) og overfører store datamengder. Problemer kan oppstå når så mye data flyttes. Bruk dette dokumentet for å løse problemer i Windows 10.
  forsiktig:
Systemgjenoppretting sletter alle filer, programmer og lagret arbeid på harddisken. Sikkerhetskopier alle viktige filer før gjenoppretting. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Sikkerhetskopiering av filer (Windows 10, 8).
Windows gjenopprettingsmiljø (Windows RE), et innebygd verktøy fra Microsoft, reparerer vanlige problemer som forhindrer oppstar til operativsystemet. HP Recovery Environment er en tilpasset gjenoppretting basert på Windows RE som gir HPs gjenoppretting og sikkerhetskopieringsløsning.
Velg delen nedenfor som best beskriver gjenopprettingsproblemet på datamaskinen.