HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, E87640-E87660, E77820, E77830, E72520, E72530 - Skann til USB-stasjon

Innføring

Skriveren kan skanne en fil og lagre den på en USB-flashstasjon.
merknad:
Før du kan skanne til en USB-enhet, må skriveradministratoren eller IT-avdelingen din bruke HPs innebygde webserver til å aktivere og konfigurere funksjonen.

Skann til USB-stasjon

merknad:
Du må kanskje logge deg på skriveren for å bruke denne funksjonen.
  1. Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglasset, eller legg det med forsiden opp i dokumentmateren, og juster papirskinnene slik at de passer til størrelsen på dokumentet.
  2. Sett USB-enheten inn i USB-porten i nærheten av skriverens kontrollpanel.
  3. Fra startskjermbildet på skriverens kontrollpanel, velger du Skann og deretter Skann til USB-stasjon.
  4. Velg USB-enheten under Destinasjon, og velg deretter lagringsplassering (enten i rotmenyen på USB-enheten eller en eksisterende mappe).
  5. Velg tekstfeltet Filnavn for å åpne et tastatur på berøringsskjermen, skriv inn navnet på filen, og velg Enter-knappen.
  6. Hvis du vil konfigurere innstillinger, for eksempel Filtype og oppløsning, Originalsider og Retning på innhold, velger du Alternativer i nedre venstre hjørne, og velger deretter innstillingene fra Alternativer-menyene. Hvis du blir bedt om det, velger du Ferdig.
  7. Valgfri forhåndsvisning: Trykk på høyre side av skjermen for å forhåndsvise dokumentet. Du kan bruke knappene Utvid og Skjul på venstre side av forhåndsvisningsfeltet for å utvide og skjule skjermbildet for forhåndsvisning.
    Utvid-knapp
    Skjul-knapp
    Bruk knappene på høyre side av skjermen til å justere alternativene for forhåndsvisning, og til å ordne, rotere, sette inn eller fjerne sider.
    Veksle mellom tosidig visning og miniatyrbildevisning. Det er flere tilgjengelige alternativer i miniatyrbildevisning enn i tosidig visning.
    Zoom inn i eller ut på den valgte siden.
    merknad:
    Velg én side om gangen når du vil bruke disse knappene.
    Roter siden 180 grader.
    merknad:
    Denne knappen er bare tilgjengelig i miniatyrbildevisning.
    Slett de valgte sidene.
    merknad:
    Denne knappen er bare tilgjengelig i miniatyrbildevisning.
    Ordne sidene til dokumentet. Velg én eller flere sider og trekk dem mot venstre eller høyre.
    merknad:
    Disse knappene er bare tilgjengelige i miniatyrbildevisning.
    Legg til en side i dokumentet. Skriveren ber deg om å skanne flere sider.
    Fjern endringene som blir gjort i forhåndsvisningen, og start på nytt.
  8. Når dokumentet er klart, velger du Lagre for å lagre filen til USB-enheten.