• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Managed MFP E77820, E77830, E72520, E72530 - Slik skriver du ut (Windows)

Slik skriver du ut (Windows)

Prosedyren nedenfor beskriver den grunnleggende utskriftsprosessen for Windows.
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere. Du kan endre innstillinger ved å klikke på Egenskaper eller Innstillinger for å åpne skriverdriveren.
    merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
    merknad:
    I Windows 10, 8.1 og 8 vil disse programmene ha et annet oppsett med forskjellige funksjoner fra det som er beskrevet nedenfor for skrivebordsprogrammer. For å få tilgang til funksjonen for utskrift fra en startskjerm-app, gjør du følgende:
    Windows 10: Velg Skriv ut, og velg deretter skriveren.
    Windows 8.1, eller 8: Velg Enheter, velg Skriv ut, og velg deretter skriveren.
    For HP PCL-6 V4-skriverdriveren laster HP AiO Printer Remote-programmet ned flere driverfunksjoner når Flere innstillinger er valgt.