HP DeskJet 1110, 2029-skrivere - Farge eller svart blekk skriver ikke ut

Dette dokumentet er for HP DeskJet 1110, 1111, 1112, HP DeskJet Ink Advantage 1115, 1118, og HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2029-skrivere.
Skriveren virker, men utskriften mangler svart blekk eller farget blekk, eller siden som kommer ut er blank eller har veldig lite blekk.
HP anbefaler at du bruker ekte HP-blekk eller tonerrekvisita. HP kan ikke garantere kvaliteten eller påliteligheten til kassetter som ikke er fra HP, eller som er etterfylte. Hvis du ikke bruker ekte HP-patroner vil trinnene i dette dokumentet kanskje ikke løse problemet. For å kontrollere ektheten av blekkpatronene dine, kan du gå til nettsiden HP anti-counterfeit (på engelsk).
Kjøpe nye patroner og andre rekvisita fra HP Store eller lokale forhandlere.
Hvis det å bruke ekte blekkpatroner løste problemet, trenger du ikke å fortsette feilsøkingen.
Trinn 2: Kontroller beregnede blekknivåer
Lave blekknivåer kan påvirke utskriftskvaliteten. Kontroller beregnede blekknivåer for å se om noen av blekkpatronene er kritisk lav eller tomme.
  merknad:
Advarsler og indikatorer om blekknivåer viser bare anslag for planleggingsformål. Når en lampe varsler om lite blekk, bør du ha en ny blekkpatron tilgjengelig for å unngå mulige utskriftsforsinkelser. Du trenger ikke å bytte ut blekkpatroner før utskriftskvaliteten blir uakseptabel.
Trinn 3: Skift ut blekkpatroner som er tomme eller snart tomme
Skift ut blekkpatroner som er tomme eller har svært lite blekk og prøv deretter å skrive ut på nytt. Hopp over dette trinnet hvis alle blekkpatronene viser normale blekknivåer.
  1. Trykk på av/på-knappen for å slå på skriveren dersom den ikke allerede er på.
  2. Senk utskuffen, hvis den ikke allerede er senket.
  3. Ta hånden inn i skriveren, ta tak i håndtaket, senk så blekkpatrondøren.
    Blekkpatronvognen flyttes til midten av skriveren.
    Figur : Åpne blekkpatrondekselet
    Bilde: Åpne blekkpatrondekselet.
  4. Vent til vognen er inaktiv og stille før du fortsetter.
  5. Trykk lett ned på blekkpatronen for å frigjøre den.
    Figur : Trykk ned på blekkpatronen
    Bilde: Trykk ned på blekkpatronen.
  6. Trekk én blekkpatron mot deg og ut av sporet.
  7. Ta den nye blekkpatronen ut av pakken. Vær forsiktig så du bare berører den svarte plasten på blekkpatronen.
  8. Fjern teipen.
      forsiktig:
    Ikke berør de kobberfargede kontaktene eller blekkdysene. Ikke sett på igjen beskyttelsesteipen på kontaktene. Håndtering av disse delene kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjern teipen
    Bilde: Fjern teipen.
  9. Hold blekkpatronen etter sidene med dysene vendt mot skriveren, og sett den inn i dens korrekte spor.
    • Sett blekkpatronen () inn i det høyre sporet igjen.
    • Sett blekkpatronen () med tre farger inn i det venstre sporet.
  10. Hold blekkpatronen slik at den skrår litt oppover, og skyv den inn i det tomme sporet til den klikker på plass.
    Figur : Skyv blekkpatronen inn i sporet
    Bilde: Skyv blekkpatronen inn i sporet til den klikker på plass.
  11. Gjenta denne fremgangsmåten for å skifte ut den andre blekkpatronen hvis det trengs.
  12. Lukk blekkpatrondekselet.
    Figur : Lukk blekkpatrondekselet
    Bilde: Lukk blekkpatrondekselet.
Når du legger i papir, skriver skriveren automatisk en justeringsside.
  merknad:
Skriveren skriver bare ut en justeringsside automatisk når de nye blekkpatronene er installert.
Hvis justeringssiden ikke skrives ut automatisk, kan du manuelt skrive ut en justeringsside ved hjelp av HP Printer Assistant-programvaren (Windows) eller skriververktøyet (OS X).
Hvis problemene med utskriftskvaliteten vedvarer etter utskifting av blekkpatroner som er tom, fortsetter du til neste trinn.
Trinn 5: Rengjør blekkpatronene
Rengjør blekkpatronene ved hjelp av HP-programvaren og evaluer resultatene.
  merknad:
Hvis du vil unngå problemer som krever rengjøring av skriverhodet, må du alltid slå av skriveren med av/på -knappen
Hvis rengjøring av blekkpatronene ikke løste problemet, fortsett til neste trinn.
Trinn 6: Identifiser problemblekkpatronen
Undersøk testsiden som du skrev ut i trinnet for rengjøring av blekkpatronene. Sjekk tekst- og fargeblokkene på testsiden for å identifisere eventuelle defekte blekkpatroner.
  • Hvis du identifiserer eventuelle feil med den svarte teksten på siden, må den svarte blekkpatronen byttes ut.
  • Hvis du identifiserer eventuelle feil med fargeblokkene på siden, må blekkpatronen med tre farger byttes ut.
Hvis du har en defekt blekkpatron eller et defekt skriverhode, vil det kanskje dekkes av garantien. For å sjekke garantien på dine produkter, kan du gå til hp.com/go/learnaboutsupplies og se gjennom den begrensede garantien for dine produkter.
Trinn 8: Bytt ut problemblekkpatronen
Bytt ut problemblekkpatronen med en ny, ekte HP-blekkpatron.
  1. Trykk på av/på-knappen for å slå på skriveren dersom den ikke allerede er på.
  2. Senk utskuffen, hvis den ikke allerede er senket.
  3. Ta hånden inn i skriveren, ta tak i håndtaket, senk så blekkpatrondøren.
    Blekkpatronvognen flyttes til midten av skriveren.
    Figur : Åpne blekkpatrondekselet
    Bilde: Åpne blekkpatrondekselet.
  4. Vent til vognen er inaktiv og stille før du fortsetter.
  5. Trykk lett ned på blekkpatronen for å frigjøre den.
    Figur : Trykk ned på blekkpatronen
    Bilde: Trykk ned på blekkpatronen.
  6. Trekk én blekkpatron mot deg og ut av sporet.
  7. Ta den nye blekkpatronen ut av pakken. Vær forsiktig så du bare berører den svarte plasten på blekkpatronen.
  8. Fjern teipen.
      forsiktig:
    Ikke berør de kobberfargede kontaktene eller blekkdysene. Ikke sett på igjen beskyttelsesteipen på kontaktene. Håndtering av disse delene kan føre til tilstopping, sviktende blekktilførsel og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjern teipen
    Bilde: Fjern teipen.
  9. Hold blekkpatronen etter sidene med dysene vendt mot skriveren, og sett den inn i dens korrekte spor.
    • Sett blekkpatronen () inn i det høyre sporet igjen.
    • Sett blekkpatronen () med tre farger inn i det venstre sporet.
  10. Hold blekkpatronen slik at den skrår litt oppover, og skyv den inn i det tomme sporet til den klikker på plass.
    Figur : Skyv blekkpatronen inn i sporet
    Bilde: Skyv blekkpatronen inn i sporet til den klikker på plass.
  11. Gjenta denne fremgangsmåten for å skifte ut den andre blekkpatronen hvis det trengs.
  12. Lukk blekkpatrondekselet.
    Figur : Lukk blekkpatrondekselet
    Bilde: Lukk blekkpatrondekselet.
Trinn 9: Få utført service på skriveren
Hvis de foregående trinnene ikke løste problemet, må du sende skriveren til reparasjon.
Reparer eller bytt ut HP-produktet hvis du har fullført alle foregående trinn.
For å se om produktet er fortsatt har gyldig garanti, kan du gå til nettstedet for garantisjekk http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HPs kundestøtte for å avtale en reparasjon eller utskifting. Hvis du er i Stillehavsregionen i Asia, Kontakt HPs kundestøtte for å finne et lokal servicesenter i ditt område.
Reparasjonsavgifter kan tilkomme for produkter uten garanti.
  merknad:
Ta vare på en eksempelutskrift som viser problemet. Hvis blekkassetter, skrivehode eller skriver byttes under garanti, vil støtterepresentanten be om en eksempelutskrift. Hvis skriveren returneres til HP, må eksempelutskriften returneres med skriveren. Plasser prøven i utskuffen når du pakker skriveren for frakt.