HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Koble skriveren til et nettverk ved hjelp av en nettverkskabel, og installer programvaren (Windows)

Konfigurere IP-adressen
  1. Kontroller at skriveren er slått på, og at meldingen Klar vises på skjermen på skriverens kontrollpanel.
  2. Koble nettverkskabelen til skriveren og til nettverket.
  3. Vent i 60 sekunder før du fortsetter. I løpet av denne tiden registrerer nettverket skriveren og tildeler en IP-adresse eller et vertsnavn for den.
  4. Finn skriverens IP-adresse ved hjelp av følgende trinn:
      merknad:
    Fremgangsmåten for å finne IP-adressen for skriveren varierer avhengig av typen kontrollpanel. Se tabellen under for å bestemme hvilken type kontrollpanel du har.
    • FutureSmart 3: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel trykker du på Nettverk-knappen for å finne skriverens IP-adresse eller vertsnavn.
    • FutureSmart 4: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel velger du Informasjon-ikonet og deretter Nettverk-knappen for å finne skriverens IP-adresse eller vertsnavn.
    Hvis du ikke finner IP-adressen på skriverens kontrollpanel, kan du finne skriverens IP-adresse eller vertsnavn ved å skrive ut en konfigurasjonsside. Følg disse trinnene for å skrive ut en konfigurasjonsside:
      merknad:
    Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    FutureSmart 3
    1. Bla til Administrasjon-knappen fra startskjermbildet på kontrollpanelet, og trykk på den.
    2. Åpne disse menyene:
      • Rapporter
      • Konfig.-/statussider
      • Konfigurasjonsside
    3. Velg knappen Vis for å vise informasjonen på kontrollpanelet, eller velg knappen Skriv ut for å skrive ut sidene.
    4. Hvis du koblet skriveren til et nettverk, finner du IP-adressen på Jetdirect-siden.
      • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0, 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, må du konfigurere IP-adressen manuelt. Hvis ikke, var nettverkskonfigurasjonen vellykket.
      • IPv6: Hvis IP-adressen begynner med «fe80:», skal skriveren kunne skrive ut. Hvis ikke, må du konfigurere IP-adressen manuelt.
      Figur : Jetdirect-side
    FutureSmart 4
    1. Bla deg frem til og velg Rapporter fra startskjermbildet på skriverens kontrollpanel.
    2. Velg Konfig.-/statussider.
    3. Velg Konfigurasjonsside.
    4. Trykk på Skriv ut for å skrive ut konfigurasjons- og Jetdirect-sidene.
    5. Hvis du koblet skriveren til et nettverk, finner du IP-adressen på Jetdirect-siden.
      • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0, 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, må du konfigurere IP-adressen manuelt. Hvis ikke, var nettverkskonfigurasjonen vellykket.
      • IPv6: Hvis IP-adressen begynner med «fe80:», skal skriveren kunne skrive ut. Hvis ikke, må du konfigurere IP-adressen manuelt.
      Figur : Jetdirect-side
Installere programvaren
  1. Lukk alle programmer på datamaskinen.
  2. Installer programvaren fra CDen.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.
  4. Når du blir bedt om det, velger du alternativet Koble til gjennom et kablet nettverk.
  5. På listen over tilgjengelige skrivere velger du den som har riktig IP-adresse. Hvis den ikke er oppført på listen, angir du skriverens IP-adresse, vertsnavn eller maskinvareadresse manuelt.
  6. Når installasjonen er ferdig, kan du klikke på Fullfør eller på Flere alternativer for å installere mer programvare eller konfigurere funksjoner for grunnleggende digital sending for skriveren.
  7. Skriv ut en side fra et hvilket som helst program for å kontrollere at programvaren er riktig installert.