• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Gjenopprette standardinnstillinger for kopi

Gjenopprette standardinnstillinger for kopi
Følg fremgangsmåten under for å gjenopprette standardinnstillingene for kopi.
  merknad:
Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Bla til Administrasjon-knappen fra startskjermbildet på kontrollpanelet, og trykk på den.
  2. Åpne følgende menyer:
    • Generelle innstillinger
    • Gjenopprett fabrikkinnstillinger
  3. Velg avmerkingsboksen Kopier, og velg deretter Tilbakestill.
    Det vises en bekreftelsesmelding som informerer om at du risikerer tap av data ved å fullføre tilbakestillingsfunksjonen.
  4. Trykk på knappen Tilbakestill for å fullføre prosessen.
    Skriveren starter automatisk på nytt når tilbakestillingen er fullført.
FutureSmart 4
  1. Velg Innstillinger på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Velg Generelt.
  3. Velg Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.
  4. Trykk på knappen Tilbakestill for å fullføre prosessen.
    Skriveren starter automatisk på nytt når tilbakestillingen er fullført.