• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP PC-er - Opprette og dele 3D-tegninger med Microsoft 3D-apper (Windows 10)

Dette dokumentet gjelder HP-datamaskiner med Windows 10 Creators-oppdatering.
Windows 10 Creators-oppdateringen bringer 3D-egenskaper til Microsoft Paint. Microsoft lanserte også et nytt nettfellesskap for 3D-elementer kalt Remix 3D hvor du kan finne og dele 3D-kreasjoner. Dette dokumentet inneholder en introduksjon til Paint 3D, View 3D og Remix 3D.
Opprette 3D-bilder i Paint 3D
Bruk følgende fremgangsmåte for å opprette en 2D-tegning, og forvandle den til en 3D-tegning i Paint 3D.
Vise 3D-kreasjoner fra forskjellige vinkler i View 3D
Med View 3D, kan du se skrivermodellen fra alle vinklene. Bruk panorer-, zoom- og orbit-kontrollene med mus, berøring, penn eller tastatur.
Følg trinnene nedenfor for å bruke View 3D-appen.
  1. View 3D åpnes på hovedskjermen.
    Klikk på Åpne i øvre venstre hjørne.
    Figur : Hovedskjermen i View 3D
    Hovedskjermen i View 3D
  2. I Åpne-skjermen, velg filen og klikk på Åpne.
    Figur : Åpne en fil
    Åpne en fil
  3. View 3D åpner filen. Panorer-, zoom- og orbit-kontrollene manipulerer modellen som er plassert nederst på skjermen.
    Hvis du ønsker redigere ytterligere, klikk på Paint 3D eller Remix 3D øverst til høyre.
    Figur : View 3D-appen
    View 3D-appen
Dele kreasjonene dine i Remix 3D
Remix 3D er et samfunn hvor du kan dele arbeidet ditt og finne 3D-kreasjoner. Bruk følgende trinn for å komme i gang.
  1. For å komme i gang Remix 3D, kan du gå til Remix3D-nettstedet (på engelsk). For å opprette profilen din, skriv inn et kallenavn, og klikk på Utfør.
    Figur : Opprette en profil for Remix 3D
    Opprette en profil for Remix 3D
  2. Remix 3D åpnes på startsiden. Herfra kan du laste opp en modell som du har opprettet eller View-modeller som andre har opprettet.
    Figur : Remix 3D-startsiden
    Remix 3D-startsiden
  3. Du kan vise modeller i følgende kategorier: Ansattevalg, det 3D-essensielle (modellsett som bygninger eller trær), startsett, fellesskap og trending.
    I startsett-kategorien velger du et sett som et startsted for din egen modell.
    Figur : Velge et startsett
    Velge et startsett
  4. Startsettet inneholder elementer du kan bruke i 3D Paint til å opprette din egen modell. For eksempel, opprett et smilefjes-settet inneholder ansikter, briller, hatter, øyne og andre ansiktsdeler. Starsettet bygg-en-robot inneholder robothoder og -overkropper.
    Figur : Eksempel på startsett for bygg-en-robot
    Eksempel på startsett for bygg-en-robot
  5. For å eksempelvis begynne å konstruere i bygg-en-robot-settet, klikker du på ditt foretrukne robothode, og klikker deretter på Remix i Paint 3D.
    Figur : Åpne startsett-elementet i Paint 3D
    Åpne startsett-elementet i Paint 3D
  6. Paint 3D åpnes med din valgte modell. Du kan legge andre elementer til din datamaskinmodell fra Remix 3D eller opprette nye i Paint 3D.
    Figur : Redigere i Paint 3D
    Redigere i Paint 3D
  7. Når du har opprettet modellen din i Paint 3D, lagre den og deretter last den opp til Remix 3D.
    Figur : Laste opp modellen din til Remix 3D
    Laste opp modellen din til Remix 3D
  8. Remix 3D lagrer modellene du lastet opp i Mitt materiale. Du kan opprette offentlig eller privat og for å hjelpe deg med å holde modellene dine organiserte.
    Figur : Tavler-fane i Mitt materiale
    Tavler-fane i Mitt materiale