HP Service Center informasjon for stasjonære PC-er og bærbare PC-er

Hvis det er et problem med ditt HP dataprodukt, og produktet ikke er dekket av gyldig garanti, kan du ta kontakt med den nærmeste HP-godkjente servicepartneren. Reparasjon av produkter utenfor garanti gjøres på produkteierens diskersjon.
Hvis produktet er under garanti og trenger service, klikk på Kontakt kundestøtte på denne siden.
Les HP verdensomspennende begrenset garanti og teknisk støtte på følgende språk: