HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Installere en Driver med en Ethernet-kabel (Windows)

HP-skriveren må være konfigurert før du installerer programvaren for skriveren. Hvis du ikke har konfigurert skriveren, følger du instruksjonene for konfigurering av skrivermaskinvaren før du installerer programvaren.
merknad:
Hvis du vil installere HP Universal Print Driver (UPD) for Windows, kan du gå til www.hp.com/go/upd. UPD er utformet for enkel administrasjon av utskriftsmiljøer med flere skrivere i et nettverk. HP UPD er et godt valg for en skriver som kun har utskriftsfunksjonalitet da denne driveren KUN gir utskriftsmulighet.

Windows®-installasjon for en kablet (Ethernet) nettverkstilkobling

Følg denne fremgangsmåten for å koble skriveren til nettverket og installere programvaren.

Trinn én: Koble skriveren til det kablede nettverket

merknad:
Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet:
Figur : FutureSmart 3
Eksempler på FutureSmart 3-kontrollpaneler
Figur : FutureSmart 4
Eksempler på FutureSmart 4-kontrollpaneler
  1. Koble nettverkskabelen til skriveren og til nettverket. Vent et par minutter til skriveren har innhentet en nettverksadresse.
  2. Bruk én av følgende metoder (avhengig av fastvareversjon og type kontrollpanel) for å finne IP-adressen til skriveren:
    FutureSmart 3
    • Tastaturkontrollpaneler: Vis kontrollpanelskjermen for å se IP-adressen.
    • Kontrollpanel med berøringsskjerm: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel, velger du Nettverk-knappen for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    FutureSmart 4
    • Tastaturkontrollpaneler: Fra startskjermbildet trykker du på informasjonsknappen på skriverens kontrollpanel, bruk deretter piltastene til å velge Ethernet-menyen. Trykk på OK for å åpne menyen og vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    • Kontrollpanel med berøringsskjerm: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel, velger du Informasjon-ikonet og deretter Nettverk-ikonet for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    Hvis det er oppført en IP-adresse, er det opprettet en nettverkstilkobling. Hvis det ikke vises en IP-adresse, venter du noen minutter og prøver på nytt. Merk deg IP-adressen som skal brukes under programvareinstallasjon. Eksempel på IP-adresse: 192.168.0.1.

Trinn to: Installer skriverprogramvaren

Følg disse trinnene for å installere skriverprogramvaren på datamaskinen. For mer informasjon om programvarekilder, kan du se avsnittet, Finn ut mer om programvarekilder – nedlasting eller CD, i begynnelsen av dette emnet.
merknad:
Hvis du planlegger å bruke Windows®-veiviseren Legg til skriver for å bare installere skriverdriveren, hopper du over de følgende trinnene og bruker installasjonsinstruksjonene for driveren på siden Programvare og drivere.