HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Installere en Driver med en Ethernet-kabel (macOS)

Innføring

Følg trinnene i dette dokumentet for å installere skriverdriveren (programvare) i macOS i et kablet (Ethernet)-nettverk.
Før du begynner må du fastslå om kontrollpaneltypen er FutureSmart 3 eller FutureSmart 4.
FutureSmart 3
FutureSmart 3-kontrollpaneler
FutureSmart 4
FutureSmart 4-kontrollpaneler

Trinn én: Koble til skriveren og finn skriverens IP-adresse

1. Koble nettverkskabelen til skriveren og til nettverket. Vent et par minutter til skriveren har innhentet en nettverksadresse.
  2. Bruk én av følgende metoder (avhengig av kontrollpaneltypen) for å finne IP-adressen til skriveren (Eksempel på IP adresse: 192.168.0.1.)
    FutureSmart 3
    • Tastaturkontrollpaneler: Vis kontrollpanelskjermen for å se IP-adressen.
    • Kontrollpanel med berøringsskjerm: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel, velger du Nettverk-knappen for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    FutureSmart 4
    • Tastaturkontrollpaneler: Fra startskjermbildet på skriverens kontrollpanel, trykker du på Informasjon-knappen, og deretter bruker du piltastene til å velge Ethernet-menyen. Trykk deretter på OK for å åpne menyen og vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    • Kontrollpanel med berøringsskjerm: På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel velger du Informasjon-ikonet Informasjon-knapp og deretter Nettverk-ikonet for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    Hvis det er oppført en IP-adresse, er det opprettet en nettverkstilkobling. Hvis det ikke vises en IP-adresse, venter du noen minutter og prøver på nytt. Merk deg IP-adressen som skal brukes under programvareinstallasjon.

Trinn to: Installer skriverdriveren

Følg denne fremgangsmåten for å installere skriverdriveren. I tillegg til instruksjonene nedenfor, kan du se en videodemonstrasjon for å installere skriverprogramvaren i macOS på et kablet (Ethernet) nettverk.
merknad:
Skriveren i videofilmen kan være annerledes enn din skrivermodell, men fremgangsmåten er den samme.
  1. Trykk på én av følgende koblinger, avhengig av skrivermodellen (LaserJet eller PageWide):
  2. Når skjermbildet Installer skriverprogramvare vises, klikker du på Last ned.
    Datamaskinen laster ned HP Easy Start.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å installere skriverprogramvaren.