HP LaserJet Enterprise - Løse problemer med USB-tilkobling

Konfigurer innstillingen for dvaletid.

Hvis du har koblet skriveren direkte til en datamaskin, må du konfigurere følgende innstilling slik at skriveren våkner fra dvalemodus når du setter inn en USB-flashstasjon.
merknad:
Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Naviger deg frem til Administrasjon-knappen fra startskjermbildet på kontrollpanelet. Trykk på knappen.
  2. Åpne disse menyene:
    • Generelle innstillinger
    • Strømsparingsinnstillinger
    • Innstillinger for dvaletid
  3. På listen Våkne / automatisk på ved disse hendelsene velger du alternativet Alle hendelser og trykker på knappen Lagre.
FutureSmart 4
  1. Velg Innstillinger på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Åpne disse menyene:
    • Generelt
    • Strømsparingsinnstillinger
    • Innstillinger for hvilemodus
  3. Merk av i boksen for Hvilemodus / automatisk av etter inaktivitet, og deretter velger du avmerkingsboksen for Automatisk av etter hvile.
  4. Velg HP auto av / auto på (aktiver ved de fleste hendelser), og velg deretter Ferdig for å lagre innstillingen.

Kontroller kabelen.

Hvis du har koblet skriveren direkte til en datamaskin, kontrollerer du kabelen.
  • Kontroller at kabelen er tilkoblet datamaskinen og skriveren.
  • Kontroller at kabelen ikke er lengre enn 2 m. Prøv å bruke en kortere kabel.
  • Kontroller at kabelen fungerer som den skal, ved å koble den til en annen skriver. Bytt kabel om nødvendig.