HP LaserJet Enterprise MFP - Sortere en kopieringsjobb

Sortere en kopieringsjobb

Du kan kopiere og skrive ut ett eller flere sett av et dokument, med hvert sett satt i riktig rekkefølge.
merknad:
Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Velg Kopier-knappen på startskjermbildet på skriverens kontrollpanel.
  2. Velg Sorter-knappen.
  3. Velg alternativet Sorter på (ordnes etter sidetall), og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på Start-knappen.
FutureSmart 4
  1. Velg Kopi på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Velg Alternativer i nedre venstre hjørne, og velg deretter Sorter i Alternativer-ruten.
  3. Hvis den ikke allerede er valgt, velger du Sorter på.
  4. Hvis du vil justere antall kopier, velger du feltet for antall kopier til venstre for knappen Kopier. Angi hvor mange kopier du ønsker når tastaturet vises. Trykk på Lukk-knappen for å lukke tastaturet.
  5. Trykk på Kopier for å starte kopieringen.