HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Koble skriveren til et nettverk ved hjelp av en nettverkskabel og installere programvaren (Mac OS X)

Konfigurere IP-adressen
  1. Forsikre deg om at skriveren er slått på og i Klar-tilstand.
  2. Koble nettverkskabelen til skriveren og til nettverket.
  3. Vent i 60 sekunder før du fortsetter. I løpet av denne tiden registrerer nettverket skriveren og tildeler en IP-adresse eller et vertsnavn for den.
  4. Finn skriverens IP-adresse på skriverens kontrollpanel.
      merknad:
    Fremgangsmåten varierer avhengig av typen kontrollpanel.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    • FutureSmart 3: På skriverens kontrollpanel trykker du på nettverksknappen .
    • FutureSmart 4: På skriverens kontrollpanel trykker du på informasjonsikonet . Deretter trykker du på nettverksknappen .
    Hvis du ikke finner IP-adressen på skriverens kontrollpanel, kan du skrive ut en konfigurasjonsside. IP-adressen eller vertsnavnet er oppført på konfigurasjonssiden.
    Følg fremgangsmåten nedenfor for å skrive ut en konfigurasjonsside.
      merknad:
    Fremgangsmåten varierer avhengig av typen kontrollpanel.
    FutureSmart 3
    1. Bla til Administrasjon-knappen fra startskjermbildet på kontrollpanelet, og trykk på den.
    2. Åpne disse menyene:
      • Rapporter
      • Konfig.-/statussider
      • Konfigurasjonsside
    3. Trykk på Skriv ut-knappen for å skrive ut konfigurasjonssiden.
        merknad:
      Hvis skriveren er koblet til et nettverk, skrives det også ut en Jetdirect-side.
    4. Finn IP-adressen på Jetdirect-siden.
      • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0, 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, må du konfigurere IP-adressen manuelt. Hvis ikke, var nettverkskonfigurasjonen vellykket.
      • IPv6: Hvis IP-adressen begynner med «fe80:», skal skriveren kunne skrive ut. Hvis ikke må du konfigurere IP-adressen manuelt.
      Figur : Jetdirect-side
    FutureSmart 4
    1. Bla deg frem til og velg Rapporter fra startskjermbildet på skriverens kontrollpanel.
    2. Velg Konfig.-/statussider.
    3. Velg Konfigurasjonsside.
    4. Velg Skriv ut for å skrive ut konfigurasjonssiden.
        merknad:
      Hvis skriveren er koblet til et nettverk, skrives det også ut en Jetdirect-side.
    5. Finn IP-adressen på Jetdirect-siden.
      • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0, 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, må du konfigurere IP-adressen manuelt. Hvis ikke, var nettverkskonfigurasjonen vellykket.
      • IPv6: Hvis IP-adressen begynner med «fe80:», skal skriveren kunne skrive ut. Hvis ikke må du konfigurere IP-adressen manuelt.
      Figur : Jetdirect-side
Installere programvaren
  1. Lukk alle programmer på datamaskinen.
  2. Installer programvaren fra CDen.
  3. Klikk på skriverikonet, og følg instruksjonene på skjermen.
  4. Klikk på Lukk-knappen når installeringen er fullført.
      merknad:
    Fullfør følgende trinn etter at du har fullført installeringen av skriversystemprogramvaren og bare hvis du kjørte installeringen uten å legge til en skriver.
  5. På datamaskinen åpner du Apple-menyen, klikker påSysteminnstillinger og deretter på ikonet Utskrift og faks eller Utskrift og Skann.
  6. Klikk på plusstegnet (+).
  7. Bruk enten Bonjour (standard nettleser) eller IP-utskrift for nettverkstilkoblingen.
      merknad:
    Bonjour er den enkleste og beste metoden hvis skriveren er installert på det lokale nettverket.
    IP-utskrift brukes hvis skriveren ligger utenfor Bonjour-koblingen i et større nettverk.
    Hvis du bruker Bonjour, gjør du følgende:
    1. Klikk på kategorien Standardleser.
    2. Velg skriveren fra listen. Programvaren kontrollerer at skriveren er koblet til nettverket. Feltet Skriv ut med fylles automatisk inn med riktig PPD for skriveren.
        merknad:
      Hvis du er på et nettverk som har mer enn én skriver, skriver du ut en konfigurasjonsside og samkjører Bonjour-skrivernavnet med navnet på listen for å identifisere skriveren du installerer.
        merknad:
      Hvis skriveren ikke vises på listen, kontrollerer du at den er slått på og koblet til nettverket, og deretter slår du den av og på igjen. Hvis skriverens PPD ikke vises i nedtrekkslisten Skriv ut med, slår du av datamaskinen og deretter på igjen og starter oppsettet på nytt.
    3. Klikk på knappen Legg til for å fullføre oppsettet.
    Hvis du bruker metoden med IP-utskrift, gjør du følgende:
    1. Klikk på kategorien IP-skriver.
    2. Velg HP Jet Direct – Socket fra nedtrekkslisten Protokoll. Dette er anbefalt innstilling for HP-skrivere.
    3. Angi IP-adressen i feltet Adresse i skjermbildet for å legge til skriver.
    4. Informasjonen Navn, Plassering og Skriv ut med fylles ut automatisk. Hvis skriverens PPD ikke vises i feltet Skriv ut med, slår du av datamaskinen og deretter på igjen og starter oppsettet på nytt.