HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Legge papir i skuff 1 (flerfunksjonsskuff)

Innføring

Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du legger papir i skuff 1. Denne skuffen kan ta opptil 100 ark med papir på 75 g/m2
merknad:
Velg riktig papirtype i skriverdriveren før du skriver ut.
  forsiktig:
Ikke legg i eller fjern papir fra skuff 1 under utskrift for å unngå papirstopp.
Følgende video viser hvordan du legger papir i skuff 1:
  1. Ta tak i håndtaket på hver side av skuff 1, og trekk dem mot deg for å åpne den.
    Figur : Åpne skuff 1
  2. Trekk ut skufforlengeren for å gi støtte til papiret.
    Figur : Trekk ut skuffeforlengeren
  3. Juster papirskinnene til riktig størrelse, og legg papir i skuffen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du angir retning på papiret, kan du se Papirretning for skuff 1.
    Kontroller at papiret passer under linjene på papirskinnene.
    merknad:
    Den maksimale stabelhøyden er 10 mm, eller omtrent 100 ark med 75 g papir.
    Figur : Legg inn papir
  4. Juster sideskinnene slik at de så vidt berører papirbunken uten å bøye papiret.
    Figur : Juster skinnene

Papirretning for skuff 1

Tabellen nedenfor viser hvordan du legger i papir når du har papir som må ligge i en bestemt retning.
merknad:
Innstillingen Alternativ brevhodemodus påvirker hvordan du legger i brevhodepapir eller forhåndstrykt papir. Dette alternativet er deaktivert som standard. Når du bruker denne modusen, legger du i papir på samme måte som for automatisk tosidig utskrift. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Bruk Alternativ brevhodemodus.
Papirtype
Enkeltsidig utskrift
Tosidig utskrift og alternativ brevhodemodus
Brevhodepapir, forhåndstrykt papir eller hullark
Forsiden opp
Øvre kant først inn i skriveren
Forsiden ned
Nedre kant først inn i skriveren

Bruk Alternativ brevhodemodus

Bruk funksjonen Alternativ brevhodemodus for å legge i brevhodepapir eller forhåndstrykt papir i skuffen på samme måte som for alle jobber, uansett om du skriver ut på én eller begge sider av arket. Når du bruker denne modusen, legger du i papir på samme måte som for automatisk tosidig utskrift.
Hvis du vil bruke funksjonen, aktiverer du den ved hjelp av menyene på skriverens kontrollpanel.

Aktivere Alternativ brevhodemodus ved hjelp av skriverens kontrollpanel

Følg trinnene nedenfor for å aktivere Alternativ brevhodemodus ved hjelp av skriverens kontrollpanel.
merknad:
Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel sveiper du fra høyre til venstre til Innstillinger-menyen vises. Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne menyen.
  2. Åpne disse menyene:
    • Administrer skuffer
    • Alternativ brevhodemodus
  3. Velg Aktivert, og velg deretter Lagre eller OK.
FutureSmart 4
  1. Fra startskjermbildet på skriverens kontrollpanel blar du til Skuffer-ikonet vises. Trykk på Skuffer-ikonet for å åpne menyen.
  2. På Skuffer-menyen trykker du på Tannhjulikonet .
  3. Trykk på Alternativ brevhodemodus, og trykk deretter på for å aktivere innstillingen.