HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP, HP ScanJet Enterprise - Flere alternativer når du skanner

Flere alternativer når du skanner
Følgende innstillinger er tilgjengelige i listen over Alternativer når du skanner.
  merknad:
Listen nedenfor inneholder det overordnede settet med alternativer som er tilgjengelig for HP LaserJet Enterprise MFP-skrivere. Noen alternativer er ikke tilgjengelige på alle skrivere.
Lagre som...
Bare tilgjengelig med FutureSmart 3-fastvare.
Angi mappen og filnavnet for den skannede filen.
Last inn og lagre innstillinger
Bare tilgjengelig med FutureSmart 3-fastvare.
Last inn hurtigsett: Last inn skanneinnstillinger fra et lagret hurtigsett.
  merknad:
Bruk HPs innebygde webserver til å opprette og lagre hurtigsett.
Lagre som standarder: Lagre de gjeldende innstillingene i listen over alternativer, som standardinnstillinger for fremtidige skannejobber.
Filtype og oppløsning
Lagre et skannet dokument som en av flere filtyper.
Følgende standardfiltyper er tilgjengelige:
  • PDF: Denne filtypen gir den beste generelle kvaliteten for bilde og tekst. PDF-filer krever Adobe® Acrobat® Reader-programvare for å kunne vises.
  • JPEG: Denne filtypen er et godt valg for det meste av grafikk. De fleste datamaskiner har en leser som kan vise JPEG-filer. Denne filtypen genererer én fil for hver side.
  • TIFF: Dette er en standardfiltype som mange grafikkprogrammer støtter. Denne filtypen genererer én fil for hver side.
  • M-TIFF: M-TIFF står for flersidig TIFF (multi-page). Med denne filtypen lagres flere skannede sider i én fil.
  • XPS: XPS (XML-papirspesifikasjon) oppretter en XAML-fil som beholder originalformateringen til dokumentet og støtter fargegrafikk og innebygde skrifter.
  • PDF/A: PDF/A er en type PDF-fil som er utviklet med tanke på langsiktig arkivering av elektroniske dokumenter. All formateringsinformasjon for dokumentet er lagret i selve dokumentfilen.
HP LaserJet Enterprise Flow MFP-skrivere eller MFP-skrivere som er koblet til en Digital Send Software (DSS)-server støtter også følgende OCR-filtyper:
  • Tekst (OCR): Tekst (OCR) lager en tekstfil ved hjelp av optisk tegngjenkjenning (Optical Character Recognition – OCR) for å skanne originalen. En tekstfil kan åpnes i alle tekstbehandlingsprogrammer. Formateringen i originalen blir ikke lagret når du bruker dette alternativet.
  • Unicode-tekst (OCR): Unicode-tekst (OCR) er en bransjestandard som brukes til å gjengi og manipulere tekst på en konsekvent måte. Denne filtypen er nyttig ved internasjonalisering og lokalisering.
  • RTF (OCR): RTF (OCR) lager en RTF-fil (rikt tekstformat) ved hjelp av optisk tegngjenkjenning (OCR) for å skanne originalen. RTF er et alternativt tekstformat som kan åpnes i de fleste tekstbehandlingsprogrammer. Noe av formateringen i originalen blir lagret når du bruker dette alternativet.
  • Søkbar PDF (OCR): Søkbar PDF (OCR) lager en søkbar PDF-fil ved hjelp av optisk tegngjenkjenning (OCR) for å skanne originalen. Når et dokument skannes på denne måten, kan du bruke Adobe Acrobat® Readers søkeverktøy til å søke etter bestemte ord eller fraser i PDF-filen.
  • Søkbar PDF/A (OCR): Søkbar PDF/A (OCR) er en type PDF/A-fil som inneholder informasjon om dokumentstrukturen, slik at det blir mulig å søke gjennom innholdet i filen.
  • HTML (OCR): HTML (OCR) lager en HTML-fil (Hypertext Markup Language) med innholdet fra originaldokumentet. HTML brukes til å vise filer på nettsteder.
  • CSV (OCR): CSV (OCR) er et vanlig tekstfilformat som inneholder kommadelte verdier. Denne filtypen kan åpnes i de fleste tekstbehandlings-, regneark- og databaseprogrammer.
MFP-skrivere som er koblet til en DSS-server støtter også følgende OCR-filtyper for jobber for digital sending:
  • XML (OCR)
  • Søkbar XPS (OCR)
Utskriftskvalitet
Bare tilgjengelig med FutureSmart 3-fastvare.
Velg utdatakvalitet for skannede bilder, noe som påvirker størrelsen på utdatafilen.
Originalsider
Du kan angi om originaldokumentet er skrevet ut på én side eller begge sider.
Farge / svart-hvitt
Bare for fargeskrivere.
Angi om det skannede bildet skal være i farger, svart og gråtoner eller bare svart.
Skannemodus
  merknad:
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for alle fastvareversjoner. Det kan hende du må oppdatere skriverens fastvare for å bruke denne funksjonen.
Standarddokument: Skann en side eller bunke med sider via dokumentmateren, eller hver for seg på skannerglasset.
Bokmodus: Skann en åpen bok, og skriv ut hver side av boken på forskjellige sider.
Tosidig ID-kopi: Skann hver side av et ID-kort på skannerglasset, og skriv dem ut på én side. Etter skanning av den første siden vil skriveren be deg om å plassere den andre siden i riktig posisjon på glasset.
Oppløsning
Velg oppløsning for skannede bilder. Velg en høyere oppløsning for klarere bilder. Når oppløsningen økes, øker imidlertid også størrelsen.
Originalstørrelse
Angi papirstørrelsen for originaldokumentet.
Retning på innhold
Angi om originaldokumentet skal skrives ut med stående eller liggende papirretning.
Bildejustering
Skarphet: Gjør bildet klarere eller mykere. Hvis du for eksempel øker skarpheten, kan teksten se skarpere ut, men hvis du reduserer skarpheten, kan fotografiene se jevnere ut.
Mørkhet: Øke eller redusere mengden hvitt og svart i fargene i skannede bilder.
Kontrast: Øke eller redusere forskjellen mellom den mørkeste og den lyseste fargen på siden.
Bakgrunnsrens: Fjerne utydelige farger fra bakgrunnen til skannede bilder. Hvis originaldokumentet for eksempel skrives ut på farget papir, kan du bruke denne funksjonen for å gjøre bakgrunnen lysere uten at det påvirker mørkheten til bildet.
Automatisk tone: Bare tilgjengelig for Flow-skrivere. For originaldokumenter som har minst 100 tegn med tekst øverst på siden, kan skriveren registrere hvilken kant som er øverst på siden og den snur dermed de skannende bildene i forhold til dette. Hvis noen av sidene er opp-ned i forhold til andre sider, vil det ferdige skannede bildet ha alle sidene med riktig side opp. Hvis noen av sidene har liggende retning, roterer skriveren bildet slik at toppen av siden er på toppen av bildet.
Optimaliser tekst/bilde
Optimaliser jobben etter typen bilde som skannes: tekst, grafikk eller bilder.
Slett kanter
Du kan fjerne flekker, som mørke rammer eller stiftemerker, ved å slette de bestemte kantene på det skannede bildet.
Beskjæringsalternativer
Beskjær til originalstørrelse: Beskjær bildet slik at det samsvarer med papirstørrelsen på originaldokumentet.
Beskjær til innhold: Beskjær bildet til størrelsen på det registrerbare innholdet i originaldokumentet.
Rett ut automatisk
Rett opp et skannet bilde automatisk.
Utelatelse av tomme sider
Unngå at tomme sider i originaldokumentet blir tatt med i det skannede bildet. Denne funksjonen er nyttig hvis du skanner et dokument som er skrevet ut på begge sider, slik at du kan unngå tomme sider i det skannede dokumentet.
Registrering av dobbeltmating
Aktiver eller deaktiver registrering av dobbeltmating. Hvis dette er aktivert, stopper skanningen når skriveren registrerer at mer enn én side om gangen mates inn i dokumentmateren. Hvis dette er deaktivert, fortsetter skanningen når en dobbeltmatingsfeil registreres og kan dermed skanne sider som er klistret sammen, originaler med selvklebende lapper eller tykt papir.
Opprett flere filer
Del en større skannejobb opp i flere mindre utdatafiler.
Varsling
Velg om du vil sende varsler om statusen til skannejobber. Skriveren kan skrive ut varselet, eller sende det i en e-post.
Signering og kryptering
  merknad:
Denne funksjonen støttes bare for Skann til e-post.
Signatur: Send en e-post med en digital signatur.
Krypter: Send en e-post som en kryptert fil.