HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Konfigurere faksfaktureringskoder

Konfigurere faksfaktureringskoder
Når innstillingen for statistikkode er aktivert, må brukerne angi et nummer når de skal sende en faks. Dette nummeret vises i statistikkoderapporten. Hvis du vil vise statistikkoderapporten, kan du skrive ut rapporten eller spørre på den ved hjelp av et program.
Faktureringskoder er deaktivert som standard. Slik aktiverer du faktureringskoder:
  merknad:
Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Bla til Administrasjon-knappen fra startskjermbildet på kontrollpanelet, og trykk på den.
  2. Åpne følgende menyer:
    • Faksinnstillinger
    • Innstillinger for fakssending
    • Oppsett for fakssending
    • Faktureringskoder
  3. Velg Aktiver Faktureringskoder å aktivere faktureringskoder.
      merknad:
    For å deaktivere statistikkoder fjerner du merkingen for Aktiver faktureringskoder-funksjonen, trykker på Lagre-knappen og hopper over resten av trinnene.
    Merk av for Rediger faktureringskoder for å gi brukere tillatelse til å redigere faktureringskoder.
  4. Trykk på feltet Standard faktureringskode for å åpne tastaturet.
  5. Angi statistikkoden, og velg deretter OK-knappen.
  6. Trykk på feltet Minimumslengde for å åpne tastaturet.
  7. Skriv inn lavest antall sifre du vil ha i statistikkodene og trykk på OK-knappen.
  8. Velg Lagre-knappen.
FutureSmart 4
  1. Velg Innstillinger på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Åpne disse menyene:
    • Faks
    • Innstillinger for fakssending
    • Innstillinger for faktureringskode
  3. Velg Aktiver Faktureringskoder å aktivere faktureringskoder.
      merknad:
    For å deaktivere statistikkoder fjerner du merkingen for Aktiver faktureringskoder-funksjonen, velger Ferdig og hopper over resten av trinnene.
    Merk av for Rediger faktureringskoder for å gi brukere tillatelse til å redigere faktureringskoder.
  4. Velg feltet Minimumslengde for å åpne tastaturet.
  5. Skriv inn minimum antall sifre du vil ha i faktureringskoden.
  6. Velg feltet Standard faktureringskode for å åpne tastaturet.
  7. Angi statistikkoden, og velg deretter Enter-knappen.
  8. Velg Ferdig.