HP-skrivere - Konfigurere en HP Smart website-konto

Dette dokumentet er for HP-skrivere som støtter web-tilkoblede utskriftstjenester.
Konfigurer en HP Smart (tidligere HP Connected)-konto for å få tilgang til flere web- utskriftstjenester og innstillinger for skriveren, for eksempel HP ePrint og HP Instant Ink. En HP-konto er ikke nødvendig for å bruke de grunnleggende funksjonene til skriveren, for eksempel å konfigurere, skanne eller skrive ut.
merknad:
HP Smart webområdetilgjengelighet er avhengig av land/region. For å se om nettsiden er tilgjengelig for ditt land/region, gå til HP Smart, og velg land/region og språk-menyen.
Hvis du registrerte deg hos HP Smart webområde under Skriveroppsett, kan det være at skriveren din allerede er lagt til. Gå til HP Smart, og logg på kontoen.

Trinn 1: Hente skriverkoden

Koble skriveren til Internett, og deretter få skriverkoden.

Trinn 2: Finn skriverkoden på info-siden

Finn skriverkoden på infosiden som du skrev ut i forrige trinn.
  • Hvis skriverkoden er en lang koden uten noen mellomrom, er den gyldig for 48 timer etter å ha skrevet utinfo-siden. Hvis koden løper ut, må du skrive ut info-siden på nytt for å få en ny kode.
  • Koden vil ikke gå ut på dato hvis skriverkoden er fire grupper med tall og bokstaver med mellomrom mellom hver av dem. Du får en ny kode hvis du skriver ut en ny info-side. Skriverkoder som du skrev ut tidligere er ikke lenger gyldig.
  • Hvis info-siden ikke viser en skriverkode, erskriveren allerede blitt lagt til en HP Connected-konto. Du kan fjerne skriveren fra kontoen eller slå nettjenester av og deretter på igjen. En ny info-siden skrives ut med en ny skriverkode.

Trinn 3: Bruk skriverkoden for å legge til skriveren

Logg deg på HP Smart-kontoen din, og legg til skriveren ved hjelp av skriverens skriverkode.
  1. På datamaskinen eller mobilenheten din kan du gå på HP Smart.
  2. Klikk Logg på eller Opprett konto.
  3. På hjemmesiden til HP-Connected skriver du inn skriverkoden og klikker deretter på Legg til.
    Hvis skriveren ikke vises, klikker du på Legg til en skriver, skriver inn skriverkoden og klikker deretter på Legg til.
    Skriv inn skriverkoden ogderetter klikk Legg til
  4. Skriv inn skriverkoden på info-siden, og klikk på Legg til.
  5. Under ePrint innstillinger klikker du på skriverens e-postadresse.
    Skriv inn den nye IP-adressen og klikk deretter på Lagre
  6. Skriv inn en ny e-postadresse til skriveren i tekstboksen, og klikk på Angi.
    • Hvis adressen du skrev inn er tilgjengelig: Adressen oppdateres automatisk.
    • Hvis adressen du skrev inn ikke er tilgjengelig: Prøv en annen adresse, og klikk på Angi.
    Skriv inn en ny adresse og så klikk Angi

Trinn 4: Konfigurere web-tilkoblede utskriftstjenester

Når du legger til skriveren i HP Smart, har du tilgang til web-tilkoblede tjenester som HP Instant Ink og HP ePrint.

Vanlige spørsmål

Gjennomgå følgende liste over vanlige spørsmål.