HP ePrint-programvare - Hva er HP ePrint-programvare? (Windows)

Oversikt
HP ePrint-programvare er en mobil utskriftsløsning som kan brukes fra en Windows-PC, bærbar datamaskin eller et nettbrett til å oppdage og skrive ut på støttede HP ePrint-kapable skrivere hvor som helst i verden.
Ved hjelp av en enkelt utskriftsløsning, kan du enkelt oppdage og skrive ut fra flere enheter til mange HP-skrivere hjemme, på kontoret og på farten, uten behovet for en skriver-spesifikk løsning. HP ePrint programvaren oppdager automatisk og gjør det mulig å søke etter skrivere med forskjellige tilkoblingstyper og plasseringer, inkludert nettverkstilkoblede (kablet og Wi-Fi) skrivere, HP Wireless Direct- eller Wi-Fi Direct-skrivere, NFC-kapable skrivere i nærheten og nett-tilkoblede sky-skrivere som er registrert hos HP Connected.
Du kan til og med skrive ut på farten til tusenvis av Public Print-steder, for eksempel UPS eller FedEx -lagre i byer rundt i verden, eller sende en privat jobb til den sikre HP JetAdvantage On Demand-skyen og skrive ut det senere ved hjelp av en sikker pålogging.
Gå til www.hp.com/go/eprintsoftware for å laste ned og finne ut mer.
HP ePrint-programvarevindu
Figur : HP ePrint-programvarevindu
Fordeler
  • Gratis, enkel nedlasting fra Internett som kan brukes med en støttet Windows-PC, bærbar datamaskin eller nettbrett.
  • Oppdag automatisk og skriv ut til tilgjengelige HP ePrint-kapable hjemme- eller bedrifts-skrivere ved hjelp av en enkelt mobil utskriftsløsning.
  • Skriv ut til tilgjengelige skrivere med alle tilkoblingstyper inkludert nettverkstilkoblede (kablet og Wi-Fi)-skrivere, HP nett-tilkoblede sky-skrivere og HP Wireless Direct - eller Wi-Fi Direct-tilkoblede skrivere.
  • Søk etter og send sikre utskriftsjobber til Public Print-steder som er støttet på mange kaféer, hoteller og kopisentre (utskrift/kopi-gebyr kan gjelde).
  • Send private jobber til HP JetAdvantage On Demand-skyen, hvor de blir lagret sikkert til du er klar til å skrive ut senere fra en HP JetAdvantage-støttet skriver.
  • Skriv ut alle filtyper eller størrelser fra flere applikasjoner.
Hvordan det virker
  • Last ned og installer HP ePrint-programvare fra www.hp.com/go/ePrintSoftware på din PC, bærbare datamaskin eller ditt nettbrett.
  • Åpne filen du vil skrive ut, velg Fil og velg Skriv ut, og velg deretter HP ePrint + JetAdvantage -alternativet. Umiddelbart oppdag og skriv ut til nettverkstilkoblede (kablet og Wi-Fi) og HP Wireless Direct- eller Wi-Fi Direct-tilkoblede skrivere.
  • Registrer deg hos HP Connected-nettskyen for å oppdage og skrive ut til sky-skrivere som er registrert hos HP Connected eller til å oppdage og sende til offentlige steder som UPS eller FedEx-lagre i byer i hele verden der kan du bruke en sikker pålogging for å laste ned og skrive ut når du kommer.
  • Registrer med HP JetAdvantage On Demand-skyen for å laste opp og lagre sikkert private jobber og skrive de ut senere fra en HP JetAdvantage-støttet skriver ved hjelp av en sikker innlogging.
  • Oppdag og skriv ut til NFC-kapable skrivere innenfor rekkevidde ved hjelpe av touch-to-print når den bærbare datamaskinen eller nettbrettet er NFC-kapabel og aktivert.