HP LaserJet Pro 400-skrivere - skriver kan ikke deles når du bruker Windows 7

Problem

HP LaserJet Pro 400-skriveren kan ikke deles fra en hoveddatamaskin som kjører Windows® 7.

Løsning

Skriveren kan finnes og deles hvis Windows-brannmuren er slått på. Denne innstillingen er valgt som standard.

Trinn 1: Slå av Windows-brannmuren

1. Klikk på Start-knappen.
  2. Klikk på Kontrollpanel.
  3. I søkeboksen taster du brannmur, og klikker deretter på Windows Brannmur.
  4. I venstre vindu klikker du Slå Windows-brannmur på eller av.
    Figur : Venstre vindue for Windows brannmur
    Hvis du blir bedt om det, angir du administratorpassordet eller bekrefter.
  5. Klikk på Slå av Windows-brannmur (anbefales ikke) under din nettverksplassering.
  6. Klikk på OK.

Trinn 2: Prøv å dele skriveren igjen

Etter at Windows-brannmuren har blitt slått av, kan du prøve å dele skriveren igjen fra datamaskinen.

Kontakt HPs kundestøtte.

Hvis du har fullført alle trinnene og problemet vedvarer, kan du ta kontakt med HPs tekniske kundestøtte for å utføre mer avansert feilsøking.