HP Color LaserJet Enterprise CP5525-skrivere- 13.B2.D2-feil

Problem:
En 13.B2.D2-feil vises på kontrollpanelet når en fremføringsstopp har inntruffet i skuff 2.
Løsning
Trinn 1: Kontroller at papiret er riktig lagt inn
Kontroller at alle mulige løsninger oppført i Product does not pick up paper or misfeeds (c03953264) (på engelsk) har blitt prøvd før du fortsetter med følgende feilsøkingstrinn.
Trinn 2: Se etter emballasje
Åpne alle papirskuffene, og se etter eventuell emballasjeteip, transportlåser, pappinnsatser eller isopor. Fjern all emballasje du finner.
Trinn 3: Bytt ut hentevalsen for skuff 2
Undersøk hentevalsen for skuff 2 å se om den er slitt eller deformert. I så fall bytter du ut hentevalsen.
Klikk her for å se en kort video som demonstrerer denne fremgangsmåten.
  1. Slå skriveren av og koble den fra uttaket.
    Figur : Koble fra skriveren
      forsiktig:
    Ikke berør den svampaktige valseoverflaten hvis du ikke bytter ut hentevalsen. Fett fra huden kan gi problemer med papirmating.
  2. Ta skuff 2 ut av skriveren.
    Figur : Fjerne skuff 2
  3. Åpne høyre deksel.
    Figur : Åpne høyre deksel
  4. På separasjonsvalseenheten skyver du spaken mot opplåst-ikonet til den klikker på plass i opplåst posisjon.
    Figur : Opplåsing av separasjonsvalseenhet
  5. Trekk separasjonsvalseenheten opp og ta den ut av produktet.
    Figur : Fjerne separasjonsvalseenheten
  6. Løft en av de to spakene som sitter på hver side av inntaksvalsen, og dytt deretter høyre side av valsen til venstre. Ta ut inntaksvalsen.
    Figur : Ta ut inntaksvalsen
  7. Sett på venstre side av den nye matevalsen først, og skyv den høyre siden inn til den smekker på plass.
  8. Innrett de blå tappene på separasjonsvalseenheten med hullene i metallet, og dytt enheten rett inn. Skyv spaken mot låseikonet til det klikker i låst posisjon.
  9. Lukk det høyre dekselet.
    Figur : Lukke høyre deksel
  10. Sett skuff 2 inn igjen.
    Figur : Sette skuff 2 inn igjen
Trinn 4: Skifte ut separasjonsvalseenhet for skuff 2
Undersøk separasjonsvalsen for skuff 2 å se om den er slitt eller deformert. I så fall bytter du ut separasjonsvalseenheten..
Klikk her for å se en kort video som demonstrerer denne fremgangsmåten.
  1. Slå skriveren av og koble den fra uttaket.
    Figur : Koble fra skriveren
  2. Ta skuff 2 ut av skriveren.
    Figur : Fjerne skuff 2
  3. Åpne høyre deksel.
    Figur : Åpne høyre deksel
  4. På separasjonsvalseenheten skyver du spaken mot opplåst-ikonet til den klikker på plass i opplåst posisjon.
    Figur : Opplåsing av separasjonsvalseenhet
  5. Trekk separasjonsvalseenheten opp og ta den ut av produktet.
    Figur : Fjerne separasjonsvalseenheten
  6. Innrett de blå tappene på den nye separasjonsvalseenheten med hullene i metallet, og dytt enheten rett inn. Skyv spaken mot låseikonet til det klikker i låst posisjon.
  7. Lukk det høyre dekselet.
    Figur : Lukke høyre deksel
  8. Sett skuff 2 inn igjen.
    Figur : Sette skuff 2 inn igjen
Trinn 5: Kontakt HP
Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte en lokal autorisert HP-forhandler eller servicerepresentant for service.