HP Instant Ink - Å skaffe nye blekkpatroner

Dette dokumentet gjelder HP Instant Ink-kunder.
Når du er registrert i HP Instant Ink, trenger du ikke å kjøpe nye blekkpatroner fra detaljhandler. Gå gjennom følgende:
  • HP overvåker blekknivåene når skriveren er koblet til Internett og nettjenester er slått på.
  • Nye patroner leveres automatisk når blekkpatronene dine har nok blekk til å skrive ut to ganger antallet sider som er inkludert i din månedlige plan. Du mottar ikke nye blekkpatroner hver måned, men de skal ankomme før du går tom for blekk.
  • Det kan ta opptil 10 dager før blekkpatronene ankommer, noe som bør være tilstrekkelig for alle kunder med normal bruk. Kunder med høyt utskriftsvolum kan logge inn på kontoen sin, og ringe Kundestøtte for å be om raskere forsendelse, dersom de tror at blekkpatronene ikke ankommer før de går tom for blekk.
  • HP Instant Ink-patroner inneholder mer blekk enn standard blekkpatroner og varer lengre.
  • HP Instant Ink-patronene kan ikke kjøpes fra forhandlere eller returneres til forhandlere for lojalitetspremier eller annen kreditt. De er bare tilgjengelig via HP Instant Ink-tjenesten, og er HPs eiendom. Bruk de medfølgende frankerte resirkuleringsmaterialene for å returnere brukte HP Instant Ink-patroner til HP*.
* Blekkpatronresirkulering er ikke tilgjengelig i Italia eller Portugal. Følg lokale bestemmelser for ansvarlig avhending av blekkpatroner.
Når HP sender en blekkforsendelse, får du en melding på e-post, og Gjeldende status for patronen på din HP Instant Ink-kontoside oppdateres. Logg inn på din HP Instant Ink kontoside for å kontrollere status for en forsendelsen, se hvor forsendelsen med blekkpatronene er, og leveringsdato.
  1. Gå til hpinstantink.com/signin (webområdet HP Connected) for å logge deg på HP Instant Ink-kontoen hvis du ikke allerede er logget på.
    HP Instant Ink konto-siden åpnes.
  2. Øverst på Status-området på din HP Instant Ink-kontoside klikker du på oppdateringsikonet for å få den nyeste infromasjonen om kontoen din. Se etter en grønn hake og Online for å kontrollere at skriveren er koblet til HP Instant Ink-tjenesten.
    Hvis skriverens status ikke er pålogget, kontroller at skriveren er slått på og koblet til nettverket, klikk på oppdater-ikonet igjen.
    Klikke på oppdateringsikonet og kontrollere at skriveren er tilkoblet
  3. Gjennomgå informasjonen Gjeldende Status i delen Mitt blekk.
    Eksempel på Nåværende Status for Mitt Blekk
    • Instant Ink-patron installert: Viser HP Instant Ink-patronen er riktig installert, og at ingen forsendelse er nødvendig. HP sender en blekkforsendelse når blekkpatronene dine fremdeles har nok blekk til å skrive ut to ganger antallet sider som er inkludert i din månedlige plan.
    • Ikke-Instant Ink-patron installert: Angir at blekkpatronen ikke er en HP Instant Ink patron, og at blekknivåene ikke blir overvåket av HP Instant Ink-tjenesten. Du kan bruke andre blekkpatroner i skriveren, men mindre du avbryter innmeldingen din, belastes du fremdeles for den månedlige avgiften. Hvis noen av blekkpatronene som er installert i den registrerte skriveren er HP Instant Ink-patroner, telles sider du skriver ut som abonnement-, overførings- eller ekstra sider.
    Eksempel på Nåværende Status for Mitt Blekk
    • Sendt: Indikerer at de nye HP Instant Ink patronene er sendt.
    • Levert: Indikerer at det nye HP Instant Ink patroner sannsynligvis er levert.
  4. For å finne sporingsnummer for forsendelser, klikk Sendt eller Levert, og klikk deretter sporingsnummer for å se nøyaktig hvor pakken din er, eller når den ble levert. Sporingsnummeret er ikke tilgjengelige i tilfeller der forsendelsen ble levert for mer enn 90 dager siden.
  5. Hvis du vil se alle blekkforsendelser, klikker du Mitt blekk i det venstre navigasjonsområdet, og deretter Vis hele forsendelsesloggen din , eller klikk på pluss-ikonet ved siden av hver patron for å utvide statusloggen for den aktuelle blekkpatronen.
    Å klikke på Mitt blekk, og se deretter hele forsendelsesloggen eller pluss-ikonet for å se patronens statushistorikk
  6. Hvis du har mottatt en pakke, og sporingsnummeret viser at pakken er levert, sjekk med andre i huset for å se om HP Instant Ink-pakken er forlagt.
  7. Finner du ikke pakken, og vil be om en blekkforsendelse, tar du kontakt med HPs kundestøtte. Klikk Chat øverst på HP Instant Ink-kontosiden for å åpne en chat med HPs kundestøtte (Chat er ikke tilgjengelig i alle land).
    Klikke på Chat øverst på kontosiden
  8. Følg denne fremgangsmåten for å finne et telefonnummer for HP Support i nærheten av deg:
    1. Klikk på Kontakt HPs kundestøtte i Hjelpesenter-området av kontosiden.
      Klikke på kontakt HPs kundestøtte på konto-siden
    2. Bla ned på siden for HP Kundestøtte - Kontakt, og velg deretter sted og språk.
    3. Klikk på Vis alternativer.
      HP kontaktalternativer vises på skjermen.
    4. Velg Chat nå eller Få telefonnummer (Chat er ikke tilgjengelig i alle land).
    5. Fyll ut skjemaet og klikk deretter på Chat nå eller Send.
    6. For telefonstøtte, ring nummeret som vises, og vær forberedt på å gi saksnummeret som vises på kontaktsiden.