• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Instant Ink - viser dine sideantall

Dette dokumentet er for kunder for HP Instant Ink.
HP Instant Ink er en blekkpatron-byttetjeneste. For å delta, kan du registrere deg i et månedsabonnement basert på hvor mange sider du vanligvis skriver ut i en måned. Logg inn på din HP Instant Ink-kontoside for å se hvor mange abonnementssider, overføringssider og ekstra sider du har skrevet ut.
  1. Gå til hpinstantink.com/signin (webområdet HP Connected) for å logge deg på HP Instant Ink-kontoen hvis du ikke allerede er logget på.
    HP Instant Ink konto-siden åpnes.
  2. Øverst på Status-området på din HP Instant Ink-kontoside klikker du på oppdateringsikonet for å få den nyeste infromasjonen om dine månedlige avgifter. Se etter en grønn hake og Online for å kontrollere at skriveren er koblet til HP Instant Ink-tjenesten.
    Hvis skriverens status ikke er pålogget, kontroller at skriveren er slått på og koblet til nettverket, klikk på oppdater-ikonet igjen.
    Figur : Klikke på oppdateringsikonet og kontrollere at skriveren er tilkoblet
    Klikke på oppdateringsikonet og kontrollere at skriveren er tilkoblet
  3. I delen Status kan du gå gjennom abbonement, overføring og evt. ekstra sider skrevet ut. Hvis ingen Ekstra sioder har blitt skrevet ut, vil det ikonet ikke vises.
    • Totalt utskrevne sider: Totalt antall sider som er skrevet ut i måneden, inkludert abonnement, overførte og tilleggssider.
    • Abonnementsider: Antall sider skrevet ut i ditt månedlige abonnement.
    • Overføringssider: Antall sider som ikke skrives ut fra forrige måneds abonnementsider, som overføres den neste måneden.
      Du kan overføre opptil fullt antall sider i henhold til ditt månedlige abonnement. Hvis planen din for eksempel er for 50 sider per måned, og du bare skriver ut 25 i januar, kan du skrive ut 75 sider uten at det tilkommer ekstra avgifter i februar. I de følgende månedene brukes abonnementsidene dine først. Når du kommer grensene for ditt abonnement, vil dine overførte sider bli tilgjengelige slik at du kan unngå ekstra avgifter for kontoen din.
    • Tilleggssider: Etter at du har skrevet dine abonnementssider og eventuelle overførte sider fra den forrige fakturaperioden, kan du fortsette å skrive ut med tilleggssider. Det er en ekstra avgift for å bruke flere sider som er kjøpt i sett på 15, 20 og 25 sider, avhengig av planen din. Antall sett med ekstra sider som er kjøpt, vises sammen med antallet ekstra sider brukt. Eventuelle ekstra flere sider du har kjøpt som ikke ble skrevet ut skal legges til dine overføringssider for bruk i fremtidige måneder.
      Figur : Eksempel på Totale, Abonnements-, Overførings- og Ekstra sider
      Eksempel på Totale, Abonnements-, Overførings- og Ekstra sider
      Hvis du finner at du regelmessig overskrider abonnementsidene, fortsetter du til neste del for å se på alternativene for månedlige abonnement.
  4. På din HP Instant Ink-kontoside, klikk på Utskriftshistorikk i venstre navigasjonsfelt for mer informasjon om hver utskriftsjobb, for eksempel dato og antall sider som ble skrevet ut.
    Utskriftshistorikken for gjeldende fakturaperiode vises. For å vise en tidligere fakturaperiode, klikk på rullegardinmenyen Betalingssyklus , og velg deretter en fakturaperiode. Klikk på Last ned faktura for å se detaljerte faktura for en fullført Fakturaperiode.
      merknad:
    Sider registreres ikke hvis skriveren er frakoblet. Sider som skrives ut mens skriveren er frakoblet registreres på datoen skriveren kobles til nettverket.
    Figur : Vise Utskriftshistorikk og klikke på Last ned faktura
    Vise Utskriftshistorikk og klikke på Last ned faktura
    Hvis du vil sørge for at utskriftsjobber er registrert, kan du sende en utskriftsjobb til skriveren, og deretter gjenta trinnene.